Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
CytujGdyby Skorpion dostawał taki crap jaki mają Matisy sam bym whineował. Nie wiem, czy mniej, czy więcej ale na pewno. Krejny mają fajne, działające kompetytywne, ba, silne decki a i tak whineują na co popadnie.Gdzie i którzy???Wiadomo, jeden, dwóch, trzech się znajdzie. Ale w skorpionie to chyba sie tez znajda tacy...
Gdyby Skorpion dostawał taki crap jaki mają Matisy sam bym whineował. Nie wiem, czy mniej, czy więcej ale na pewno. Krejny mają fajne, działające kompetytywne, ba, silne decki a i tak whineują na co popadnie.
Bo tak naprawde Mantisy i Pajaki to sam dol lancucha pokarmowego Choc po WD moze sie to zmienic:P
Dobrze, zamilknę. Ani nie mam przygotowanych cytatów z aega, ani ochoty przeglądać na nowo tematy. Plus moje postrzeganie tamtejszych postów graczy żurawiowych może być już ciężko spaczone przez działalność Waakshaniego, czy jak mu tam było...
Tak naprawde to z kazdego klanu znajda sie narzekacze , kwestia tylko tego jak sa glosni. Pamietam ze na forum lionskim w czasie preview KD ludzie narzekali na Hachigoro ze jest slaby i ze drogi i ze ma wymagania i wogule z dupy.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Ja tęsknie za porządnym duelem razem z darmowym no victory, victory or death, starym dobrym iaijutsu chalenge a o kenshinzenie, kenku dueliscie i kilku innych zurawiowych kartach nie wspomnę. To były czasy :wink:
i czujesz sie jak lion za kenson gakki i przed chitikiem.