Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Miyato- niewiem czy wiesz ale juz mamy dzialania wojenne, cos nam na terenach podleglych rodzinie Asahina taintem pachnie, wiec niewiadomo kto was wykonczy pierwszy - My czy Skorupiaki
... zal mi tylko ze nie ma zadnego supporta dla mojego ukochanego Osiwcenia (ok, jest duel Uników )
10 Song of the World - ad 8
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
popatrzcie czym Cie dragon moze zdishonorować (GRYWALEN KARTY!) -> Assigme Balme, Mirumoto cos tam ten 4/4, Duel z limita (koles moze przyjac wiec 1/2 na 1/2), no i teraz ten teren -> WOW, na koniec pragne podkreślić że super jest deck na Mag / Dishonor i lubie go bardzo, ale jak koles sie nie zdishonoruje sam lub bedzie sie lapal na sztuczki to nic nie zrobisz btw mag. sa drodzy i deck jest wolny
1) song of words czy jakos tak -> po co mam trzymac karte co mi podgladnie 5 kart ? ja nie wiem. wybaczcie mi kupi jestem ale to jest karta ktora sie za nic nie zmiescie bo po co ?? jak by dociagal 1 karte po tym OK ale tak ? ze co bede wiedzial co idzie ? eh... jest Gisej Toszi, jest TKM, jest Kme, jest ta mala szugaska .... nie wiem czemu sie zachwycacie ale chetnei zaobacze jak bedziecie tego uzywac (to NIE sarkazm, lecz pokorna prosba o nauke)