Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Event głupi, bo nie działa na przykład na kraby. To jest card effect, można go znegować/delay'nąć, jeśli się nie mylę :/Jednocześnie dla crabów przez to nieużyteczny w ten sposób, bo jeśli krabowi wejdzie taki event, to to jest jego card effect, a na kartach zwykle jest "other players card effects". Za łatwo jest się przed tym obronić i zbyt duży koszt ma. Fajne do decku na dziwnych rzeczach. Bo dziwacznych eventów jest cała masa ;P Problem jeszcze, jak wchodzi kiedy my mamy unika, a przeciwnik nie
Ja tam powiem jedno Katsu i Yajinden FTW
Jak mi już wyjdzie ten Sozen to zabijaj sobie tą postać Chichot
Cytat: PakuJak mi już wyjdzie ten Sozen to zabijaj sobie tą postać ChichotTia... Żeby czasem... Sozena (jednego i drugiego) nie mogą zabić tylko akcje przeciwnika. Więc ten event wciąga go jak "ciotka Róża kiełbasę". Jak dla mnie event MROK.
Cytat: Jar Jar w 2008-05-20, 11:24Cytat: PakuJak mi już wyjdzie ten Sozen to zabijaj sobie tą postać ChichotTia... Żeby czasem... Sozena (jednego i drugiego) nie mogą zabić tylko akcje przeciwnika. Więc ten event wciąga go jak "ciotka Róża kiełbasę". Jak dla mnie event MROK.Dokładnie o to mi chodziło. Jak krabowi wyjdzie, to jego sozen czy grzyb tego nie przeżyje, jeśli go sobie wskaże, ale jak wyjdzie przeciwnikowi, to jak najbardziej - weźmie na klatę i tylko się zaśmieje.
Do skorpa i odpalamy AB
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2008-05-20, 13:18Cytat: Jar Jar w 2008-05-20, 11:24Cytat: PakuJak mi już wyjdzie ten Sozen to zabijaj sobie tą postać ChichotTia... Żeby czasem... Sozena (jednego i drugiego) nie mogą zabić tylko akcje przeciwnika. Więc ten event wciąga go jak "ciotka Róża kiełbasę". Jak dla mnie event MROK.Dokładnie o to mi chodziło. Jak krabowi wyjdzie, to jego sozen czy grzyb tego nie przeżyje, jeśli go sobie wskaże, ale jak wyjdzie przeciwnikowi, to jak najbardziej - weźmie na klatę i tylko się zaśmieje. event nie jest akcja
Yaheiko nie jest uniqiem aby pod event dojść... chyba, że znowu coś przeoczyłem. A ogólnie evencik b dobry. Art by pokazali lepiej..