Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
plotki są przestępstwem".
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Cytujplotki są przestępstwem".zaraz , czy ty insunuejesz ,że ktoś to złama NDR albo/i grozisz donosem do AEG. mam nadzieje ,że nie . zawsze myślałem , że polskie forum to forum ziomków ponad klanowe i nie zależne od osobistego stosunku do DT/AEG/ST itp .
2. Nie znam gry karcianej z lepszymi zasadami. Jeśli macie jakieś swoje typy to proszę o polecenie mi tytułów. A jak mi je obetną (rulsy) to i tak zostanie klimacik. Krążki 4 life!
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Ok, ale obiektywnie możecie stwierdzić że zasady z tych karcianek są faktycznie LEPSZE?Po kolei, jak mawiają grabarze; Star Warsy - Nie znam się, więc chętnie się wypowiem; 1. Zdaje się że tylko dwie strony konfliktu?2. Fajna mini-gra w grze, o której czytałem, ale czy to wszystkie atuty przemawiające za tym że jest to gra pod względem rulsów LEPSZA? Zaraz zapuszczę boardgamesgeek'a i poczytam o zasadach, może masz rację Ertai, nie neguję, póki sam się nie dowiem jak jest. Wampir Miałem kiedyś trochę kart przez przypadek, ale nigdy nie pogrywałem. Ostatnio rozmawiałem z Krzemianem o tej karciance i mówil że faktycznie bardzo fajna, ale gra się w sporym gronie i rozgrywka trwa niemłosiernie długo. Oczywiście czas gry to kwestia gustu i jednemu może pasować taki stan rzeczy innemu nie, ale jak dla mnie jest to lekki mankament jeśli gry są faktycznie nużące i ciągną się w nieskończoność.. War Cry nie znam zupełnie.Ze swoich typów podam Doomtown'a chociażby, który ponoć też ma śliczne rulsy, ale czy te zasady w tych karciankach są faktycznie lepsze od tego co jest w L5R? Od tej różnorodności wśród klanów, złożoności rozgrywki przy zachowaniu jednak tempa gry i braku większych zgrzytów?
war cry- karcianka WHFB upadla z 2 lata temu, mocny team polski, ciekawy pomysl, karty bardzo ladne, a arty z kodeksow(wiec tez cudne)pozdr
Najlepsza karcianka to Diuna TCG
Ostatnio znalazłem stronki z paroma skanami kart i pod względem ilustracji natomiast piaski wypadają wręcz bym rzekł tragicznie IMHO.
Nie odbiegają zbytnio od tego co oferowała graficznie L5R w tamtym czasie (1998).