Autor Wątek: d3  (Przeczytany 1064 razy)

Walec

• eternal Personality
Odp: d3
« Odpowiedź #20 dnia: 2008-07-02, 22:49 »
ale może to jest to że za bardzo myślałeś nad tym 3d zamiast zajmować się gra DoW jest super zwłaszcza multi ja chyba ani razu nie zmieniłem widoku no chyba żeby przyjrzeć się modelom bo cą naprawde piękniutkie
rts dobry jest niezależnie od tego czy ma czy nie ma 3d bo to zależy od gracza czy kożysta czy nie korzysta z 3d
Walec

TooS

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • In your base, smashing your statues.
« Odpowiedź #21 dnia: 2008-07-03, 09:17 »
Mozliwe, ze wiecej myslalem o tym 3d. Ogolem trudno sie czlowiekowi odzwyczaic od jednego modelu rozgrywki. Przez ostatnie 9 lat jedyna gra ktora wciagnela mnie na dluzej niz tydzien bylo SC i BW takze stad pewno bierze sie moje przyzwyczajenie i lekkie uprzedzenie.

Walec

• eternal Personality
« Odpowiedź #22 dnia: 2008-07-03, 10:44 »
wiesz co miałem przez długi czas takie samo podejście (SC i BW na okrągło przez długi czas w sumie ze względu na słaby sprzęt) ale pograłem w warcrafta III nie ze względu na grę tylko żeby zobaczyć jak się fabuła rozwinie
no i nie zapomniane "mortar combat:)"

zauważam że coraz cześciej ponieważ 3d jest standardem znowu pojawiają się gry z coraz to lepsza ciekawsza fabuła i akcja i mam nadzieję za na tym polu SC 2 nie polegnie bo z pierwszych trailerów to te jednostki które widziałem to trzymaja klimat pierwszego SC zawzględu na kolorystykę i wykonczenie jednostek
Walec

Manit0u

• Phoenix Clan
  • temptation Personality
  • *
  • Hmmm...
« Odpowiedź #23 dnia: 2008-07-03, 21:10 »
3D w rts'ach teraz jest wazne nie tylko ze wzgledu na grafike (a za tym ida sponsorzy jak nvidia itp. co jest wazne dla egzystencji i updatow gry oraz pomaga zaistniec jako e-sport) ale tez otwiera wiecej mozliwosci z czysto strategicznego punktu widzenia (+ realizm ofkoz).
Time is precious. Waste it wisely.