Chikan Gatsu forum
Aktualności:
Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Strona główna
Forum
Pomoc
TinyPortal
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
»
Forum
»
Chikan Gatsu
»
Geisha House
»
d3
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
Autor
Wątek: d3 (Przeczytany 1058 razy)
Walec
eternal Personality
Odp: d3
«
Odpowiedź #20 dnia:
2008-07-02, 22:49 »
ale może to jest to że za bardzo myślałeś nad tym 3d zamiast zajmować się gra DoW jest super zwłaszcza multi ja chyba ani razu nie zmieniłem widoku no chyba żeby przyjrzeć się modelom bo cą naprawde piękniutkie
rts dobry jest niezależnie od tego czy ma czy nie ma 3d bo to zależy od gracza czy kożysta czy nie korzysta z 3d
Walec
Crab Clan
toolbox Personality
In your base, smashing your statues.
«
Odpowiedź #21 dnia:
2008-07-03, 09:17 »
Mozliwe, ze wiecej myslalem o tym 3d. Ogolem trudno sie czlowiekowi odzwyczaic od jednego modelu rozgrywki. Przez ostatnie 9 lat jedyna gra ktora wciagnela mnie na dluzej niz tydzien bylo SC i BW takze stad pewno bierze sie moje przyzwyczajenie i lekkie uprzedzenie.
Walec
eternal Personality
«
Odpowiedź #22 dnia:
2008-07-03, 10:44 »
wiesz co miałem przez długi czas takie samo podejście (SC i BW na okrągło przez długi czas w sumie ze względu na słaby sprzęt) ale pograłem w warcrafta III nie ze względu na grę tylko żeby zobaczyć jak się fabuła rozwinie
no i nie zapomniane "mortar combat:)"
zauważam że coraz cześciej ponieważ 3d jest standardem znowu pojawiają się gry z coraz to lepsza ciekawsza fabuła i akcja i mam nadzieję za na tym polu SC 2 nie polegnie bo z pierwszych trailerów to te jednostki które widziałem to trzymaja klimat pierwszego SC zawzględu na kolorystykę i wykonczenie jednostek
Walec
Phoenix Clan
temptation Personality
Hmmm...
«
Odpowiedź #23 dnia:
2008-07-03, 21:10 »
3D w rts'ach teraz jest wazne nie tylko ze wzgledu na grafike (a za tym ida sponsorzy jak nvidia itp. co jest wazne dla egzystencji i updatow gry oraz pomaga zaistniec jako e-sport) ale tez otwiera wiecej mozliwosci z czysto strategicznego punktu widzenia (+ realizm ofkoz).
Time is precious. Waste it wisely.
Drukuj
Strony:
1
[
2
]
« poprzedni
następny »
Chikan Gatsu forum
»
Forum