Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Dziwny to byłby recon : Twoje jednorożce mają kawalerię po przydzieleniu się do tej prowincji ^_^
tylko z tego co wiem to cześć z strzelaczy nie ma navala wiec jak dostaną chyba złe nie bedzie
Cytat: Walec w 2008-08-27, 10:23tylko z tego co wiem to cześć z strzelaczy nie ma navala wiec jak dostaną chyba złe nie bedzie I tez tak widzi to chyba DT. Zreszta napisali to przy karcie. Mnie tez troche dziwi narzekanie Mantisow na te karte, bo przeciez jedna znajbardziej istotnych zmian w stosunku do LE bylo to ze strzlajacy Mantisi nie byli/sa zazwyczaj drukowani z navalem..
buu buuu za więcej strzelał wcześniej za więcej [i honor dawał] .
a swoją drogą pamiętacie ,że kiedyś hands of osanow wo to w RPG mogły brać kraby tylko [i minetusy ] . każdy to miał wbudowane prawie [gołymi łapami naparzać jak z tetsubo alb ono] , a teraz potrzebne są tatuarze ... w jakich smutnych czasach końca przyszło nam żyć.
Cytat: THE Self-Appointed Prophet of Doom w 2008-08-28, 23:05buu buuu za więcej strzelał wcześniej za więcej [i honor dawał] . Chyba w jakimś najpierwszym z pierwszych pdfów. Bo potem już nie.No a jutro krejny. Jestem ciekaw, czy nasze postaci też sprawią taką miłą niespodziankę jak Miyoko. Czy wręcz odwrotnie i będzie kupa smutku. Z przewagą kupy.
Mnie się tam Amarante, nowy Tadam czy Saburo podobają...