Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
6+16+5+4+8+2 = 40
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
poddaje się, widocznie wszystkie honorowe feniksy z którymi grałem musiały mieć maksymalnie zryte podejścia bo nie widziałem wogóle tego full wypas honor gain-u :/
Cytat: Walec w 2008-09-20, 17:16a tak by the way fajne sa nie które karty jeszcze nie pokazane:) bo my już po preI co? Wygrałeś?Btw: jest ta karta, która za 4G podwaja Ci basic honor gain?
a tak by the way fajne sa nie które karty jeszcze nie pokazane:) bo my już po pre
Cytat: gaijin w 2008-09-20, 17:29Cytat: Walec w 2008-09-20, 17:16a tak by the way fajne sa nie które karty jeszcze nie pokazane:) bo my już po preI co? Wygrałeś?Btw: jest ta karta, która za 4G podwaja Ci basic honor gain?Jakoś tak przypadkiem wygrałem ale dragoni są silni bo mają fajny przemiał deku plus jak włożą pewnogo liona tez forsa:)
a tej karty nie widziałek ale ogólnie nie było najlepiej jezeli chodzi o trafiane erki and ten dodatek ogólnie nie nalezy do najsilniejszych
Lolllllzorrs.....akcja ktora podwajała honor gainy teraz obniza je o 1. loololololollolozzzoororss.s.lllol (sorry, I'm drunk. a bit.)