Autor Wątek: Preview ze strony głównej  (Przeczytany 61616 razy)

Walec

• eternal Personality
Odp: Preview ze strony głównej
« Odpowiedź #320 dnia: 2008-09-20, 23:24 »
4 tury kupowania postaci z honorem daje od 12 do 20 paru honoru(monk podbijający zyski z postaci
4-6 honoru z tempelek
touch of ice + zao 4 honoru more less
mizuchiko + juro + seeking (honoru może być mnustwo bo może to odpalać nawet sam deklarując atak) ale około 8 conajmniej + 2 honoru z revenece of chukuchudo (a to wszystko tylko przy nie atakującym przeciwniku) daje to 6+16+5+4+8+2 = 40 honoru po 6 turze i to nie jest jakieś przewalone podejście z z pojazduwkom może być nawet szybciej
Walec

Ertai

• Unicorn Clan
  • eternal Personality
  • *
  • You must construct additional Pylons
    • SpeedSoft
« Odpowiedź #321 dnia: 2008-09-20, 23:27 »
6+16+5+4+8+2 = 40

41
Cytat: Breaker
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.

Walec

• eternal Personality
« Odpowiedź #322 dnia: 2008-09-20, 23:37 »
tak zaokrągliłem:P
Walec

Chemik

• Spider Clan
  • experienced Personality
  • *
« Odpowiedź #323 dnia: 2008-09-21, 00:04 »
hmm looknolem na  ten deck co podaliscie i poza paroma drobnymi zmianami ( zupelnie nie rozumiem jak ktos miesci Asako Bairei
Isawa Ochiai w decku ) i Insolence Punished ( ??? tego nie kumam... jest sporo innych kart lepiej dzialajacych w opose...) to jest
to calkiem standartowy fenol... Ja do deku wkladam jeszcze 2 razy Encirclet i Ningena + cos w miejsce w/w dwojki masterow...

kurde gdzie facet ma Defining the Essence ? widac nie ma nic na eventy... ludzie juz nie graja in time ? Pozatym nie ma jak skasowac
event/przemielic karte takim Isawa Zao ;)

Tak czy siak po tym dodatku fenol bedzie jeszcze szybszy w tulczeniu honoru.

Keigo

• Phoenix Clan
  • Personality
  • *
« Odpowiedź #324 dnia: 2008-09-21, 00:25 »
poddaje się, widocznie wszystkie honorowe feniksy z którymi grałem musiały mieć maksymalnie zryte podejścia bo nie widziałem wogóle tego full wypas honor gain-u :/
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste Bunny into your sig to help him gain world domination.

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #325 dnia: 2008-09-21, 01:35 »
poddaje się, widocznie wszystkie honorowe feniksy z którymi grałem musiały mieć maksymalnie zryte podejścia bo nie widziałem wogóle tego full wypas honor gain-u :/
Najwyraźniej. Bo miałem Ci podać ten sam przykład, który podał Walec. 40 honoru w 6 turze bez pojazdu przeciwnika to całkiem realne i normalne podjeście (jak przeciwnik atakuje, to może się zdziwić jeszcze bardziej, bo nagle tane i jeszcze zrobie honor z Wrist Locka i/lub Flasha) I właśnie dlatego, ze bez tego ataku wychodzi OKOŁO 40, te 2 honoru mogą mieć znaczenie.

Walec

• eternal Personality
« Odpowiedź #326 dnia: 2008-09-22, 13:29 »
a tak by the way fajne sa nie które karty jeszcze nie pokazane:) bo my już po pre
I co? Wygrałeś?

Btw: jest ta karta, która za 4G podwaja Ci basic honor gain?

Jakoś tak przypadkiem wygrałem
ale dragoni są silni bo mają fajny przemiał deku plus jak włożą pewnogo liona tez forsa:)

a tej karty nie widziałek ale ogólnie nie było najlepiej jezeli chodzi o trafiane erki and ten dodatek ogólnie nie nalezy do najsilniejszych

Walec

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #327 dnia: 2008-09-22, 14:06 »
a tak by the way fajne sa nie które karty jeszcze nie pokazane:) bo my już po pre
I co? Wygrałeś?

Btw: jest ta karta, która za 4G podwaja Ci basic honor gain?

Jakoś tak przypadkiem wygrałem
ale dragoni są silni bo mają fajny przemiał deku plus jak włożą pewnogo liona tez forsa:)
Gratulacje
a tej karty nie widziałek ale ogólnie nie było najlepiej jezeli chodzi o trafiane erki and ten dodatek ogólnie nie nalezy do najsilniejszych
Wiedziałek, że z Ciebie prowdziwy Ślunzak :D

kempy

• Quartz Magistrate
  • eternal Personality
  • *
  • N /\ M E T /\ K E R
    • http://www.rpgi.fora.pl/
« Odpowiedź #328 dnia: 2008-09-22, 19:59 »
A na La Voz Akasha jest już cały spoiler.
« Ostatnia zmiana: 2008-09-22, 20:01 by kempy »
Ratling • Nonhuman • Tactician • Those Who Wait Tribe

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #329 dnia: 2008-09-22, 21:54 »
Lolllllzorrs.....akcja ktora podwajała honor gainy teraz obniza je o 1. loololololollolozzzoororss.s.lllol (sorry, I'm drunk. a bit.)

Wilczy

• Crane Clan
  • Personality
  • *
  • You have activated my Trap Card
    • ShadowForum
« Odpowiedź #330 dnia: 2008-09-23, 09:05 »
Lolllllzorrs.....akcja ktora podwajała honor gainy teraz obniza je o 1. loololololollolozzzoororss.s.lllol (sorry, I'm drunk. a bit.)

Masz gwiazdkę przy tej karcie, a jak doczytałem gwiazdka = nie jesteśmy jeszcze pewni, czy naprawdę to tak będzie działać.

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
« Odpowiedź #331 dnia: 2008-09-23, 10:27 »
Wiem że mam gwiazdkę. Ale jak pisze, że kart obniża gainy to raczej nie bedzie za chwile ich podwajala. Gwiazdka pewnie znaczy zen i sa pewni dokladnego wordingu. Gdyby nie byli pewni a karta mialaby byc podobna do tej z pdfu to pewnie by nie zmienili komnpletnie tego jak ma dzialac.

Gothmog

• Lion Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • Barlog's Commander
« Odpowiedź #332 dnia: 2008-09-23, 11:11 »
Karta o ktorej mowicie dziala dokladnie tak jak w spolierze (trafila sie u nas na pre 1szt), poza tym na ebayu mozna obejrzec skan tej karty.