Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Karta meh... jakby nie byla uniq (ale mozna bylo by ja zagrac raz na gre) to by byla znacznie lepsza i znalazla by moze miejsce w jakis blitzach... takto... Crane i Fenol i tak juz maja niska prowincje, kroluje moda na postac + attach = wystarczajaco F na zjechanie prowincji wiec dodatkowe obnizenie o 1 wiosny nie czyni. Alternatywa... wydaje mi sie lepsza w jakims decku obronnym... moze w masturbo honorze by to znalazlo swoje miejsce. Sredniak jak dla mnie.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
i gowno z tego ze mam 5 sily prowincji. trzeba sie przebic przez moje postacie, a i tak kazdy ma okolo7 forca wiec i tak mi to bez roznicy Uśmiechż
czyzbys zaczynal przypominac Self-Appointed Prophet of Doom, nabierasz zdolnosci profetycznych?a karta jest warta przetestowania, ja na pewno w kensaiach sprobuje, chociaz wydaje mi sie lepsza do honorowki
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Nie rozumiem was... -1 dla naporow + 1 dla oporow toz to staple... i nie mowcie mi ze 1 to nic bo gdyby faktycznie tak bylo to slabe domki kranow nie bylyby slabe Język a krabow mocne...przy sporej ilosci odsylaczy i bowujacych akcji i pierwszej akcji broniacego 1 to az 1 nie tylko 1.
ile razy w ciągu gier zdarzało mi sie że przeciwnik się nie przebijał właśnie o to oczko itp
nie wiem w jaką wy grę gracie dla mnie jeden różnicy na wszystkich prowincjach to kolosalna różnica zwłaszcz w początkowej fazie gry wiele deków np jest nastawiona na zjeżdzanie prowincji o sile 7 i zjechanie wtedy np prowincji 8 lub 9 to nie lada problem zwłaszcz przy atakach na parę prowincji powiem tak napewno ta karta znajdzie się w moim breederze w swithach wszelakiej maści to tez fajna karta gram na pojazd obniżam gram na honor podbijam ile razy w ciągu gier zdarzało mi sie że przeciwnik się nie przebijał właśnie o to oczko itpjeżeli gracie jednym klanem max 2 to może wie czujecie tej różnicy ale jest ona bardzo duża