Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Widzialem ze ktos zazartowal o Koteiu wroclawskim: Blitzkrieg... ale chyba nie damy sie im tak jak Irlandczycy?
Cytat: berto w 2009-03-03, 09:47Widzialem ze ktos zazartowal o Koteiu wroclawskim: Blitzkrieg... ale chyba nie damy sie im tak jak Irlandczycy?Co do niemców - lubują się w wymyślanie decków na zaskoczkę. Ale myślę, że z Polakami tak łatwo im nie będzie.
Btw - ktoś ma deck listy feniksów ? Bardziej mi chodzi o tego 7 typka i informacje militarka czy honor (taki mam dylemat przed koteiem). Bo na Enlighment się nie porwę.
Potem porazka w top 8. Co ciekawe przeciwnik zaprpoponowal mu poddanie sie za nagrode, odmowil i to samu mu zaproponowal, tamten pomyslal dluzsza chwile i tez odmowil. Czy to normalne takie zachowanie? Oddanie meczu za nagrode? W Polsce tez mozna sie z tym spotkac? Bo szczerze mowiac jestem troche zszokowany tym zachowaniem...
Kotei totalnie dla niemcow, zdeklasowali wszystkich... 4 w top 8, Top Spider, Mantis, Phx, Crab... zawsze tak niemcy wszystko zgaraniaja czy to tylko przypadek byl?
Tak naprawdę to jest to nielegalne. Ale kto Ci udowodni cokolwiek?W MtG dali sobie z tym spokój i całkiem legalnie można takie rzeczy robić, z tego co wiem.
Cytat: gaijin w 2009-03-03, 14:17Tak naprawdę to jest to nielegalne. Ale kto Ci udowodni cokolwiek?W MtG dali sobie z tym spokój i całkiem legalnie można takie rzeczy robić, z tego co wiem.jesteś pewien że jest nie legalne bo chyba w floor rulsach teg o nie ma wiec co nie zabronione to dopuszczalne i od kiedy gram w legendę układało się pozastołami
Bribery does not, however, include fan-supplied "bounty" prizes that are announced before the start of the tournament, and that are open to all who win using a certain faction, deck style, etc. Prize winners are also allowed to give away prizes after the match.
ale pisze tam równieżCytujBribery does not, however, include fan-supplied "bounty" prizes that are announced before the start of the tournament, and that are open to all who win using a certain faction, deck style, etc. Prize winners are also allowed to give away prizes after the match.
Cytat: Walec w 2009-03-03, 14:38ale pisze tam równieżCytujBribery does not, however, include fan-supplied "bounty" prizes that are announced before the start of the tournament, and that are open to all who win using a certain faction, deck style, etc. Prize winners are also allowed to give away prizes after the match. Jest raczej mało subtelna różnica pomiędzy dysponowaniem własną nagrodą po uczciwym zwycięstwie a proponowaniem przekupstwa, prawda?
Czy tak czy siak dla mnie takie zachowanie jest niesportowe i do d***....Jak ktos chce sie tak bawic, to chyba powinienen zajac sie magickiem. Tam i lepsze numery odchodzily....
Cytat: Ithilsan w 2009-03-03, 14:43Czy tak czy siak dla mnie takie zachowanie jest niesportowe i do d***....Jak ktos chce sie tak bawic, to chyba powinienen zajac sie magickiem. Tam i lepsze numery odchodzily....Lol Walec, Jaca, jesteście niesportowi i do dupy i powinniście zająć się Magickiem
To nie realne nie wszyscy sa przekupni i w koncu trafilby na gracza ktory zglosilby to sedziemu. Rozumiem ze takie akcje sie pewnie dzialy w poprzednim sezonie gdzie punkty byly na wage zlota...
To akurat był prawie-że-do-wytłumaczenia wyjątek, ale to czego nam na pewno nie potrzeba w środowisku to nadzianego frajera, który wygrałby Kotei kupując za kesz każdy mecz z osobna.