Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Chociaż w sumie to ma co chciał - ziemie Yasuki zostają przy Krabie, raptem za cenę miłej, kochanej i wbrew pozorom bynajmniej niebędącej szpiegiem żony dla Jinn-Kuena. Looks like a win to me
Powiedz to Jinn-Kuenowi, jak bedzie widzial jak jego dzieci pieknie skladaja origami i ukladaja kwiaty. Kazdego Kraba chyba by krew zalala
(BTW było by śmiesznie jakby stwierdził "albo mi dajecie tytuł cysorza albo moi ludzie schodzą ze ściany burzą jai radźcie sobie sami
szkoda troche nag intrygowała mnie ta rasa
tez mi sie wydaje ze Zuraw znowu skrwawił, poniósł nakłady na wojnę której nie wygrał z własnego widzimisie, ma czymś zajać skorpa a efekt będzie taki że skorp zwiększy jedynie nateżenie procesów inwigilacyjnych na klanie żurawia i bedzie znał nawet moment pierdniecia poszczególnych jego członków, jedyne co zyskał to mozliwość podlizania sie cesarzowej
a co do procesow inwigilacyjnych... czy Aoshi nie wygral dla Krejna jakis tam siatek szpiegowskich na jakims Koteiu?? Cos mnie tak wlasnie zaswitalo, ale pewny nie jestem.miyato,
Bo Ichiro to generalnie bardzo pospolite imię jest. Oznacza tyle co "pierwszy syn"
Cytat: Feroz w 2009-01-18, 16:27Bo Ichiro to generalnie bardzo pospolite imię jest. Oznacza tyle co "pierwszy syn" Ciiiii... Psujesz moją teorię spiskową.
No tak, Skorpion...Ostrzegaj wcześniej
...avatar z herbatką...
A tak powaznie, to dobrze widziec Krejny znow w dobrej kondycji politycznej. Jedno z lepsiejszych opowiadan o Krejnach od czasu zmiany wlascicieli wytworni sake miyato,
Cytat: Sephirion w 2009-01-18, 17:16...avatar z herbatką...A ja myślałem że to miecz świetlny