Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ale mozna zapraszac do obrony i ataku kogos. Wiec to nie jest tak ze musisz koniecznie wciskac opa z prawej tylko wlasnie pojedziesz tego po lewej co nie ma gold screw. Tego co ma gold screw zostawisz. Wcisniesz opa z prawej (z lewej ci dalej nie robi) i jestes w domu ale whtv mozemy tak wymieniac strategie i taktyki i to niczego nie dowodzi.Proste pytanie:Spotykaja sie przy stole 2 graczy z Wrocka, 2 z Gliwic 2 ze Szczecina... co sprawia ze ta gra nie wyglada 2v2v2? Gdzie kto siada? Co jak bedzie sytuacja 3/1/2 (bo 2v2v2 to jeszcze uczciwie w miare).A co do dyshonoru to mozecie grac tak, ze jak jakis gracz zostanie zdyshonorowany to dzieje sie tak:1. Przeciwnik, ktory zagral ostatnia akcje zabierajaca honor z dyshonoru dostaje tyle punktow ile by dostal za zjechanie wszystkich prowincji zdyshonorowanego kolesia.2. Zdyshonorowany koles wraca do startowego (na domku) honoru.Im szybciej zdyshonorujesz typa tym lepiej dla ciebie (no i dyshonorowac mozna tylko gracza np na prawo od Ciebie albo wszystkich jak kto woli... do dogadania).
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Jednej rzeczy nie rozumiem : dlaczego, żeby poprosić kogoś o alians, muszę kiwać postać ? I jakie argumenty są za tym, żeby nie było sojuszów w ataku ?
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Cytat: sejmitar w 2009-02-09, 15:57Jednej rzeczy nie rozumiem : dlaczego, żeby poprosić kogoś o alians, muszę kiwać postać ? I jakie argumenty są za tym, żeby nie było sojuszów w ataku ?Zeby bylo mroczniej.Jeden gracz napada i to on zdobywa punkty zwyciestwa za ewentualne zniszczone prowincje.
To może muszę kiwnąć postać tylko jak ten gracz postawi coś do obrony?
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
mam tylko tyle czasu, niech to ktoś przepisze w odpowiednie meijsce Czesi i Węgrzy piszą że na pewno będą... Prawdopodobnie 4 pepiki i tyle madziarów, ale może uzbiera się więcej.
to też, ale miałem na myśli gości z czechów. np. Czeszkę