Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Endriu w 2009-04-11, 13:49Ok. to zaprezentuj mi jakimi holdingami wyrobisz 15 golda w 3 turze.. żeby nie było, ty zaczynasz i nie masz dodatkowego legacy na start!! ..Khan + dwie klanówki?
Ok. to zaprezentuj mi jakimi holdingami wyrobisz 15 golda w 3 turze.. żeby nie było, ty zaczynasz i nie masz dodatkowego legacy na start!! ..
Imo Ci co to testują to chyba grają przy piwie jakimiś deckami z dupy (mantisowe oświecenie albo crab na dyshonor) i potem okazuje się, że coś w danej edycji jest broken...
Nie zapominajmy o takich np. rodzynkach tez jak clan estate itp.Akurat kucyki w samuraju na brak zlota narzekac nie moga a jak z kumplem gralem to jeszcze nie widzialem, zeby mial problem kiedykolwiek z wstawieniem chagsa w 3 turze albo w ogole, zeby jakis wiekszy goldscrew mu sie trafil.1x Khan1x Western Outpost1x Daimyo's Vassals3x Secluded3x Stables3x Clan EstateTo juz jest 12 holdingow, z ktorych kazdy daje przynajmniej 3 golda i ktore smialo mozna w kucu trzymac.
Obudzili się. Nie powiem, mnie Chagi jako STRASZNIE nie bolał, ale może innych tak. Tylko po co robić ban na 2 miechy przed rotacją, tego nie rozumiem. Czy coś się nagle zmieniło że C4 zrobił się jakoś bardziej broken niż był?
Cytat: Chemik w 2009-04-11, 14:53Imo Ci co to testują to chyba grają przy piwie jakimiś deckami z dupy (mantisowe oświecenie albo crab na dyshonor) i potem okazuje się, że coś w danej edycji jest broken...Akurat Crab na dyshonor daje radę
Cytat: PAKU w 2009-04-11, 15:18Cytat: Chemik w 2009-04-11, 14:53Imo Ci co to testują to chyba grają przy piwie jakimiś deckami z dupy (mantisowe oświecenie albo crab na dyshonor) i potem okazuje się, że coś w danej edycji jest broken...Akurat Crab na dyshonor daje radę Zaciekawiłeś mnie. Mógłbyś postnąć gdzieś przykład takiego działającego decka??
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
tjaaa, przychylam sie do tej teorii bo jest calkiem zgrabna i trzyma sie kupy. lipa bedzie jak jeszcze koniki wygraja kolejne koteie... (co jest wysoce prawdopodobne) to co wtedy... zbanuja unicorna?
tak naprawde to powinni chyba dac kazdemu rodowi troche jakies kawalerii, albo chociaz sensowne postacie ktore assignuja sie w cavalry w defensie (tak wiem ze sa takie, ale poza fenolem to malo sensowne)- zreszta to oni nawarzyli sobie takie piwa, wiec niech je teraz pija...
ciekawe ze calkiem sensownie dzialaja decki i bez chagiego.