Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
No ja nie rozumiem craby i nikt nie komentuje siege mastera co jest 5/3 z akcja i moze byc box ?
Self-Appointed Prophet of Doom a gdzie ty widzisz pokazane karty do krabów ja w linku Flinta widze tylko odnośnik do tematów przygotowanych przed DT dla krabów, ale żadnych kart tak nie ma.
Self-Appointed Prophet of Doom sees all! Pozatym standard - wszystko jest zajebiste oprocz mantisa - nuuuda.
pozatym chyba mowisz o taru który jest już cały samurai nic strasznego:)
@walec- sorry, ale kaiu taru nie jest slaby... moze nie jest tak dobry jak genji, ale nadal...
Cytujpozatym chyba mowisz o taru który jest już cały samurai nic strasznego:)nie wiem on ma staty jak najlepsze mantisowy koksy[które są blank] +może byc tanszy +moze zastopowac akcje z postaci przeciwnika , a jak uzyje akcji to draw'uje karte.
Self-Appointed Prophet of Doom porównujesz go do mantisa ale mantisy bardzo żadko miały postacie z dużym forsem to samo moglbyś porównac do fenola on też nie ma postaci z takim forsem czyli puste porównania, pozatym chodziło mi oto że czemu mamy omawiac jakoś szczególnie taru jak jest to karta nie nowa ktora jest dobra ale nic strasznego ale ludzie przez długi czas grali przeciwko tej postaci i jakos nie słyszałem opinni o jaki to on nie jest przejebany