Autor Wątek: Narzekanie Self-Appointed Prophet of Doom - Odp: [CE] - strona główna  (Przeczytany 11070 razy)

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
No ja nie rozumiem craby i nikt nie komentuje siege mastera co jest 5/3 z akcja i moze byc box ? co sie z wami dzieje ludzie . A domki crabowe toż to urąga każdemu nie grającemu crabami graczowi . Ja nie rozumiem co AEG myslalo w czasie design tych kart

co do counting house . fajnie jest byc mantisem wygrac economy i potem ogladac crane'owe flavory na "swoich" kartach. w honorówkach czy scorpionie to bardzo bardzo dlugo grana karta bedzie , w militarkach nie koniecznie , ale na poczatku edycji to prawie każdy będzie miał jeden decku.
always +5 do lansu.
Self-Appointed Prophet of Doom:
Something like :
6/4/3
Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality .

Random dude:
Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.

Shiba Qwal

• Phoenix Clan
  • toolbox Personality
  • *
Self-Appointed Prophet of Doom a gdzie ty widzisz pokazane karty do krabów :P ja w linku Flinta widze tylko odnośnik do tematów przygotowanych przed DT dla krabów, ale żadnych kart tak nie ma.

Bayushi Shinzo

• Crane Clan
  • temptation Personality
  • *
  • 666 lub 333333 wybór należy do Ciebie
Self-Appointed Prophet of Doom sees all! Pozatym standard - wszystko jest zajebiste oprocz mantisa - nuuuda.

Cytat: kempy
Cytat: Mlody
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Przeczytaj na spokojnie tekst karty.

Walec

• eternal Personality
No ja nie rozumiem craby i nikt nie komentuje siege mastera co jest 5/3 z akcja i moze byc box ?
pozatym chyba mowisz o taru który jest już cały samurai nic strasznego:)
Walec

Sephirion

• Scorpion Clan
  • toolbox Personality
  • *
    • Lastefem
Yay! Dociąg do skorpa na commonowym holdingu. Jedna potencjalna erka do 80% (przynajmniej moich) decków mniej.
Czytaj karty, potem pytaj.
Czytaj rulsy, potem pytaj.
Sprawdź, czy ktoś już o to pytał, potem pytaj.
Myśl. Potem pytaj.

Breaker

• Dragon Clan
  • temptation Personality
  • *
@walec- sorry, ale kaiu taru nie jest slaby... moze nie jest tak dobry jak genji, ale nadal...

a holding przepyszny, bedzie grany cala edycje na pewno, 100%- moze nie u wszystkich, ale poczatkujacy gracze na pewno beda go brac zawsze, w koncu to common
Mirumoto Breaker
Dragon Clan - Samurai - Magistrate - Duelist - Kensai - Experienced 1 - Harbinger of Winter - House Martell Loyalist - AGOT paratrooper

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
Self-Appointed Prophet of Doom a gdzie ty widzisz pokazane karty do krabów :P ja w linku Flinta widze tylko odnośnik do tematów przygotowanych przed DT dla krabów, ale żadnych kart tak nie ma.
cudzych link'ów z zasady nie oglądam . jak piszą a DT i crabach to myslałem ,że karty pokazali .

Self-Appointed Prophet of Doom sees all! Pozatym standard - wszystko jest zajebiste oprocz mantisa - nuuuda.
a cieszyłbys sie jakbys dostał cost takiego. crane main focus courtiers/kensei . scorpion focus courtiers [tylko ze bez akcji printed na postaciach]/kensai[tylko z mniejszym chi i bez uniqu kensai]. zajebiscie byś się cieszył co nie ?

nie wiem on ma staty jak najlepsze mantisowy koksy[które są blank] +może byc tanszy +moze zastopowac akcje z postaci przeciwnika , a jak uzyje akcji to draw'uje karte.
always +5 do lansu.
Something like :
6/4/3

Random dude:

pinokyo

• Dragon Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • All your base are belong to us
Self-Appointed Prophet of Doom, ty jestes z tymi kartami tak do przodu ze jakbys cofnal sie w czasie to bys wyladowal w przyszlosci.
Ty mylisz, ze jestes Ben Affleck?

Walec

• eternal Personality
@walec- sorry, ale kaiu taru nie jest slaby... moze nie jest tak dobry jak genji, ale nadal...

naucz się czytać ze zrozumieniem nie napisałem ze jest słaby tylko że to nic strasznego

nie wiem on ma staty jak najlepsze mantisowy koksy[które są blank] +może byc tanszy +moze zastopowac akcje z postaci przeciwnika , a jak uzyje akcji to draw'uje karte.
Self-Appointed Prophet of Doom porównujesz go do mantisa ale mantisy bardzo żadko miały postacie z dużym forsem to samo moglbyś porównac do fenola on też nie ma postaci z takim forsem czyli puste porównania, pozatym chodziło mi oto że czemu mamy omawiac jakoś szczególnie taru jak jest to karta nie nowa ktora jest dobra ale nic strasznego ale ludzie przez długi czas grali przeciwko tej postaci i jakos nie słyszałem opinni o jaki to on nie jest przejebany
Walec

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
Kaiu Taru jest przejebany

;D

Aha, mógłby mi ktoś PMką posłać tekst o krabach i/lub obrazek na maila? Bo z pracy na stronę AEg-u nie da rady wejść >:(

Centurion

• Scorpion Clan
  • eternal Personality
  • *
prawda jest taka ze zaden krab nie jest i nie bedzie przekoksany raczej...

dlaczego... bo nie ma kawalerii i taktyka jednoczesnie... wystarczy
Shoju na prezydenta! :)

Manit0u

• Phoenix Clan
  • temptation Personality
  • *
  • Hmmm...
Musieli dac przy opisie kazdego theme krabowego 'XXX's way of victory will be military'? W sumie git, ze az 4 theme'y, przynajmniej (nie liczac czasem zerkerow) nie beda sie klocic jak w pajakach.

A holding wporzo. Mam tylko nadzieje, ze nie popelnia bledu z SE i nie dadza za duzo drawa.
Time is precious. Waste it wisely.

quas

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
drawa moze byc tylko za malo.
i taki z reki to jeszcze male piwo,gorszy jest powtarzalny ze stolu
Dyplomata - ktoś, kto potrafi powiedzieć "spierdalaj" w taki sposób, że poczujesz podniecenie w związku ze zbliżającą się wyprawą.

Paku

• Crab Clan
  • eternal Personality
  • *
  • Broken Crab
Przecież w SE jest za mało drawa :D
Hokus pokus, nie masz buta
Twoja stara, to Fosuta!

Crab Clan • Samurai • Fudo • Retired Hero • Berserker • Goblin • Scout • Merchant • Shadowlands • Fallen • Artisan • Unique

THE JESKE

• Mantis Clan
  • temptation Personality
  • *
Self-Appointed Prophet of Doom porównujesz go do mantisa ale mantisy bardzo żadko miały postacie z dużym forsem to samo moglbyś porównac do fenola on też nie ma postaci z takim forsem czyli puste porównania, pozatym chodziło mi oto że czemu mamy omawiac jakoś szczególnie taru jak jest to karta nie nowa ktora jest dobra ale nic strasznego ale ludzie przez długi czas grali przeciwko tej postaci i jakos nie słyszałem opinni o jaki to on nie jest przejebany

ze jak  ??? przecież polowe SE gralo sie na beef EHP . polowa postaci w CE to karty do tego samego build , nawet stronghold[kastrat EHP] przechodzi do CE.

nie wiem dla kogo ta karta jest strasza , pewnie jak sie da zlożyć dobry top tier deck z jakiegos klanu to taka postac nie przeszkadza [fakty jakby byl uniksem to by kutał mocniej] , ale ja patrze i zawsze będe patrzył na karty od strony klanu , którym gram . moi goscie 5/3 nie maja akcji ,są drożsi [i kurde unikalni i do tego DT mówi "playable because of stats alone"] i w odrożnieniu do crabów ,często mają problemy z synergią z innymi mantisami .

I jak napisałem w pierwszym poście marszczy mnie to ,że mantis będzie klonem craba tylko takim bez akcji na postaciach i navalem[który kurna nic nie robi , bo akcji i me] a opcje w stylu to ja dołącze followera  , za to przeciwnik bowni/wysadzi mi unit nie pomagają. do tego sub theme crab ma lepsze też . zerkera , czy herosa wsadzisz do deku na commanderach/ scoutach [szczególnie jak ma fajną akcje na sobie , albo koksowe staty] . moshi wróżke która jest blank już nie bardzo .

jedno mnie cieszy , że pierwszy raz od dlugiego czasu uniksy będą miały niższy base force niż craby na postaciach .
« Ostatnia zmiana: 2009-05-14, 16:36 by THE JESKE »
always +5 do lansu.
Something like :
6/4/3

Random dude:

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
Self-Appointed Prophet of Doom, czy mi się wydaje czy ty zaczynasz się doomprophetować sam ze sobą :) ?

Wzruszyłem się widząc wyraźnie napisane to, że od tej pory berserkerzy będą grać militarką.

BTW - właśnie dostałem bana na forum alderaca :D Ostatni post napisałem tam ... prawie 2 dni temu :D ? Ktoś może looknąć na moje ostatnie posty (Search) i dać znać czy mod coś napisał :D ?
« Ostatnia zmiana: 2009-05-14, 15:41 by sejmitar »
Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.

gaijin

• Crane Clan
  • eternal Personality
  • *
Lol. Sejmitar zbanowany. Lol :D

Może to taki żarcik, taki psikus, który od czasu do czasu modowie/adminowie różnych forów robią sobie nawzajem, żeby nie było nudno :)?

A tak na poważnie. Przecież sam wiesz, co pisałeś. Pochwal się po czym/kim pojechałeś i wszystko będzie jasne. Jak Cię znam, to mogli Cię posadzić za flaming AEG-u, który od miesiąc nie wysłał Ci paczki ;)

TooS

• Crab Clan
  • toolbox Personality
  • *
  • In your base, smashing your statues.
a ile miales warnow wczesniej ?? w jednym temacie dostales bodajze 2 warny - jeden od Zena i jeden od Toku ... moze za ilosc dostales bananem ??

Walec

• eternal Personality
Self-Appointed Prophet of Doom proszę cię nie grasz praktycznie w tą kanciarkę, ostatnio doswiadczenie turniejowe tez mierne
akcje jest raczej pasywno defensywna uzycie jej to zazwyczaj często utrata tępa

no tak zajebista synergia wśrod krabow doślę się do bitwy koniec a w mantisie to podbijmy wszystkie rangedy wyprostuj navala itp
Walec

sejmitar

• Lion Clan
  • eternal Personality
  • *
  • jestem barmanem na tym forumie
    • http://ccg.webd.pl
Jeżeli chodzi o main topic to proszę trzymać się dyskusji. Self-Appointed Prophet of Doom, jak nie wypowiadasz się o tym co inni tylko piszesz o tym co zwykle ('ja w linki nie klikam') - to bardzo niedobrze jest.

Banik : No ale tak post factum ? Jakby mnie od razu bannęli to rozumiem, a tu warning, cisza i nagle nie mogę się zalogować...

A tu niektórzy na mnie i drożdża narzekali :P

Lion Clan • Samurai • Grumble • Unique
Nie ma mnie na forum do czasu premiery L5R CCG.