Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
dobra moze ja sie sie nie znam na Lionach, ale czemu uwazacie ze koles za 3holdinigi z akcja pt zabij jest zly ?? ja rozumiem ze crapny gold scheme i wogole i to tylko przez to ??
Cytat: TooS w 2009-05-20, 20:53dobra moze ja sie sie nie znam na Lionach, ale czemu uwazacie ze koles za 3holdinigi z akcja pt zabij jest zly ?? ja rozumiem ze crapny gold scheme i wogole i to tylko przez to ?? 3 holdingi powiadasz? ja bym powiedział że raczej 4-5 holdingów ile masz holdingów produkujących 3 kasy w CE ( w powiedzmy 3 turze masz domek (3 kasy) i max 3 holdingi a musisz za niego zapłacić 10 golda bo ma HR 10 co daje klanówkę, domek i 2 holdingi jak nie ma klanówki 4 holdingi plus domek to mało ? ? pozatym akcja jest nie zabij tylko zamień, nie ma raczej beniki z tanimi followerami na podmianę a postacie to zazwyczaj ceny resource
Cytat: Walec w 2009-05-20, 23:53Cytat: TooS w 2009-05-20, 20:53dobra moze ja sie sie nie znam na Lionach, ale czemu uwazacie ze koles za 3holdinigi z akcja pt zabij jest zly ?? ja rozumiem ze crapny gold scheme i wogole i to tylko przez to ?? 3 holdingi powiadasz? ja bym powiedział że raczej 4-5 holdingów ile masz holdingów produkujących 3 kasy w CE ( w powiedzmy 3 turze masz domek (3 kasy) i max 3 holdingi a musisz za niego zapłacić 10 golda bo ma HR 10 co daje klanówkę, domek i 2 holdingi jak nie ma klanówki 4 holdingi plus domek to mało ? ? pozatym akcja jest nie zabij tylko zamień, nie ma raczej beniki z tanimi followerami na podmianę a postacie to zazwyczaj ceny resource What? W 3 turze masz zazwyczaj od 6 do 8 holdingów.
GeralT
2) Naizen Exp.3 jako jeden z niewielu nie ma kill akcji
Niestety, Benika nie przechodzi (chlip, chlip).
a koszt? jezeli faktycznie bedzie mozna zaczynac z holdingiem to start z domek+ kopalnia diamentow daje 8 hajsu. w 3 turze wystarczyc powinno na kazda postac.
Cytat: gaijin w 2009-05-21, 00:20Cytat: Walec w 2009-05-20, 23:53Cytat: TooS w 2009-05-20, 20:53dobra moze ja sie sie nie znam na Lionach, ale czemu uwazacie ze koles za 3holdinigi z akcja pt zabij jest zly ?? ja rozumiem ze crapny gold scheme i wogole i to tylko przez to ?? 3 holdingi powiadasz? ja bym powiedział że raczej 4-5 holdingów ile masz holdingów produkujących 3 kasy w CE ( w powiedzmy 3 turze masz domek (3 kasy) i max 3 holdingi a musisz za niego zapłacić 10 golda bo ma HR 10 co daje klanówkę, domek i 2 holdingi jak nie ma klanówki 4 holdingi plus domek to mało ? ? pozatym akcja jest nie zabij tylko zamień, nie ma raczej beniki z tanimi followerami na podmianę a postacie to zazwyczaj ceny resource What? W 3 turze masz zazwyczaj od 6 do 8 holdingów.Raczej - "po 3 turze", albo po lepiej "3 dynastii".