Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Nie no, nie wierzę. Ok Walec, masz rację. Domotai jest tak samo droga jak Shigetoshi. Obiad jest tak samo drogi jak bilet lotniczy. Za obie rzeczy możesz przecież zapłacić dwoma banknotami. Co tam, że w pierwszym wypadku to dwa banknoty 10-złotowe, a w drugim 200-złotowe.Ale ok, uproszczę. Gold cost Shigetoshiego jest mniejszy niż większości innych championów. Zgodzisz się, czy nie?
Dobra, moze ja poprostu jestem przyzwyczajony do akcji typu zabij w krabie i wogle ze kraby sa duze ... Ale wg mnie Shigetoshi jest kozacki - jade nim i jakims crapnym boxem np wlasnie na kraba ... a do defa staje mi 8forca z 10oma followerami, weaponem, zbroja i cukierkami dookola, chociaz bym sie zesral to i tak go nie przeforsuje ... no to poswiecam boxa za 5G i ROZPIERDALAM choinke za zyliard ... dopalam sie z taktyka i lykam prwoke ... wg mnie to nie jest zle ... i nie mowie tu o blitzu czy czyms w ten desen bo do tego to moze i nie pasuje ...
ale nie mowimy o koszcie nominalnym tylko realnym to tak samo można powiedzieć ale że audica jest tańszy od jest tani porszaka ale niektórych stać na 6 porszaków a niektórzy nawet nie pomarzyć po marzyć o audicy ...
Cytat: Walec w 2009-05-21, 15:13ale nie mowimy o koszcie nominalnym tylko realnym to tak samo można powiedzieć ale że audica jest tańszy od jest tani porszaka ale niektórych stać na 6 porszaków a niektórzy nawet nie pomarzyć po marzyć o audicy ...Wszystko ladnie pieknie, tylko ze porzadna audica jest drozsza od porsche
czemu? to co Tobie sie nie sprawdza, nie znaczy ze nie sprawdza sie innym- sorry ale twoje spojrzenie wyrabia jednostronne patrzenie na karty i decki. ja zlozylem sobie kensaiow jak wszyscy mi mowili ze sa kompletnie z dupy, niegrywalni i w ogole. i moze nie sa rewelacyjni ale potrafie cos z nich wycisnac... wlasnie tak sie robi nowe decki- omijajac schematy
dobrze inaczejmoja talia dzialala
nie mów breaker ale teraz kensaie w tej czy w innej formie to jebydy turniejowy dek dragonowy (sprzewdź jakie dragony wysoko dochodzą )