Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Mógłbyś uzasadnić?
Że duże oczy? No dobra, ale to nie pisz w takim razie, że "gówniany art", tylko "nie lubię mangi" i wszystko będzie jasne.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
I chyba bede musial przestac sie wypowiadac o artach bo np taki actor
Feroz nie wyszlo Ci troche porownanie tej krejnowy z aktorem - moim zdaniem powinienes porownac arty ktore sa robione w tym samym stylu - cyfrowym (tak mam swiadomosc tego, ze i aktor byl obrobiony na kompie itp ALE przynajmniej wyglada jak rysowany recznie). I chyba bede musial przestac sie wypowiadac o artach bo np taki actor dostaje u mnie juz na starcie + za to ze wyglada jak odrecznie malowany, a cyfrowosc ma z bomby duuuzeego minusa (no zaczyna od zera liczac Argyle'a bo on akurat dobrze robi)
@FerozJezeli cos takiego mozesz machac to hmm... ja mam pomysly na wlasne karcianki mozemy sie zgadac:)
Feroz ciągle twoim koronnym argumentem jest to, że koleś ma dobry warsztat i ładnie rysuje...
ogólnie jeśli chodzi o rysunki w l5r to wygląda to tak jakby cały czas zatrudniali dużą ilość różnych random ludzi, którzy rysują sobieco chcą i jak chcą bez żadnego porozumienia między sobą, ani znajomości realiów klimatu karcianki...