Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Insza inszosc ze powinni pokazac w pre cos arakcyjniejszego.
Wracając do domku - nie jest słaby. Jest innego rodzaju domkiem niż inne do tej pory pokazane militarne boxy w CE. Irytujące jest to, że nie wymyślili nic nowego (ciekawego) tylko dali znowu to samo. Po dwóch latach spędzonych na EHP miało się nadzieje, że wreszcie będzie coś innego.
No jest cos innego. Teraz macie Castle Barracks jako stronghold
Jak juz sie czepiamy, to kazdy klan dostanie swoj worek blankow, a jesli nic sie nie zmienilo, to najwiecej bedzie mial ich smok ;-). Dziwi wiec placz, ale to chyba normalne u mietusa ;-). Insza inszosc ze powinni pokazac w pre cos arakcyjniejszego.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
Może chodzi o to, że mają już dość postaci z Navalem, a wciąż nie mogą z nich nic robić sensownego? Tak tylko zgaduję...BTW. Mimo że Daigotsu Loyal personalek nie przejmuje, to jednak może dać im perma shadowlandsa. Już widzę oczami wyobraźni Kuona latającą z Shadowlands keywordem i tekstem 'We stand against the darkness'. ^^'
Bedziem miely fors, nie bedziem miely akcyj.
a to w navalu nie mozna zgrac akcji z reki? Z politowaniem sneaka nie potrzeba wiec w zamian moznaby wlozyc jakas akcje
I juz nie narzekajcie na blanki, ok? Poza tym, ja nie wiem, dlaczego caly czas mantisy placza nad blank postaciami naval
Cytuja to w navalu nie mozna zgrac akcji z reki? Z politowaniem sneaka nie potrzeba wiec w zamian moznaby wlozyc jakas akcjeto ty nie wiesz ,że od SE w naval mogę wziąć akcje z karty z navalem albo wziąć akcję która targetuje naval karte ?
Mantisy powinny zamiast plakac do DT o akcje na postaciach naval, raczej o akcje fate fajne dla postaci naval.
Ja też nie wiem, moim zdaniem część blanków Mantisa wymiata i mam zamiar nimi zagrać w moich Cranach.
flanking action, brute force oraz inne bij zabij? (chuda hankyu)
Breaker - Mantis ma najwięcej drugich miejsc przy najmniejszej ilości miejsc pierwszych na turniejach. Na mientusim forum widziałem taką statystykę pare tygodni temu. Wejść do topa to nawet Maw's Grave'y mogą. Ale trzeba tego topa jeszcze wygrać. A do tego trzeba mieć i dobry dek i dobrą kierownicę. Jedno nie wystarczy.
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2009-06-07, 13:24Breaker - Mantis ma najwięcej drugich miejsc przy najmniejszej ilości miejsc pierwszych na turniejach. Na mientusim forum widziałem taką statystykę pare tygodni temu. Wejść do topa to nawet Maw's Grave'y mogą. Ale trzeba tego topa jeszcze wygrać. A do tego trzeba mieć i dobry dek i dobrą kierownicę. Jedno nie wystarczy. no tak,niewiele lepiej sie rzecz ma z lwami. tez bywaja w T8 ale juz rzadko w T4
mozna dolaczyc followera+dowolna akcja
no tak,niewiele lepiej sie rzecz ma z lwami. tez bywaja w T8 ale juz rzadko w T4