Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
fields of battle- ja tu nie widze kminienia w ogole, po prostu wchodzisz na battlefield przeciwko shadsom (spiderom) i one NIC nie robia... a reszte tez sie da zdyshonorowac
tak to jest jak cos robiace eventy wchodza w pierwszej turze, prawda Kuba ??
Somewhere in the intarwebz are the fabled lost Crab previews. Here is something to tide you over until they are found. As with the Mantis, this is game text only, no art or flavor (Sorry, I am not cool like that). Enjoy!Hiruma Seiko3/22/5/3Crab Clan ? Samurai ? ScoutBattle: If a Recon action has targeted the current battlefield's province this turn: Ranged 4 Attack.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
przesadzasz ta scoucica jest normalna . że box a akcją , co z tego . przynejmniej nie bowuje mnie za target gostka jak ten gostek za7 golda. bo jak jest on i kuon to jakaś masakra jest . pierwsza akcja spoda z kuona , potem kuon wciaga scouta , ja coś próbuje zrobić on w reackji bowuje mnie z recona , poczym wstaje z domku....... taka jaka powinno być.
a po co mialbym jezdzic? pod koniec SE przeciez sie najwiecej robilo w bitwie, tyle tylko ze w obronie, odbieralo sie ile wlezie, ucieczka tym co sie da i tyle wygrywania w bitwach to nie pamietam militarka sama do mnie przyjdzie a jechanie na krejna gdzie ja mu zabiore 6 a on sobie doda 16 tez mi jakos nie w smak...
Ja tam sie ciesze, ze skorpy beda musialy w koncu militarnie dyshonorowac, bo zawsze to sie ciekawiej gra, a ten pan z preview sie do tego nadaje perfekcyjnie. Wystawiasz takich 2 = strata prowincji + 4 honoru dla przeciwnika, w nastepnej turze tez traci honor, za to, ze nie ma prowincji.
Trzeba nauczyc sie doceniac pewne rzeczy. Ja tam twierdze, ze skorpy nad czym wylewac lez to nie maja.
[...]no w kazdym razie ja nie biore, nie wiem jak Wy, psychoza skorpowa jeszcze mnie nie dopadla nigdy
mam pytanie dlaczego wiele klanów gra postacie z 3f a bez jakiś rewelacyjnych abilitek lub w ogóle blank właśnie dla tych 3f a w dodatku gostek współgra z całym wayem skorpowym który jest prezentowany
Bo jak się coś gra dla 3F to znaczy, że ma: dobre keywordy/5-6GC.Albo, jak się nie ma wyboru.