Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: kempy w 2009-06-15, 00:03Co do Prepared for Death - ten przypis mnie rozwalił - "Oni no Zoidberg". (:IG2 ma być dla noobów, więc nie spodziewajmy się tam czegoś z pokroju Unexpected Betrayal (wording/działanie).Futurama rulez!
Co do Prepared for Death - ten przypis mnie rozwalił - "Oni no Zoidberg". (:IG2 ma być dla noobów, więc nie spodziewajmy się tam czegoś z pokroju Unexpected Betrayal (wording/działanie).
True Maniek Chciałbym żeby czary które dają tego +2f występowały częściej i miały bow, bow, kill - załatwiłoby to problem shugich z 2f. Na razie po testach to co mam (to co na razie jest ze spelli) średnio wypada w grze. Chyba nie będzie tak różowo jak się wydawało PS: Purge the Weak wiadomo czy przechodzi?
a ten maly wkurwiajacy shugas z navalem przechodzi? bo jak tak to bedzie zajebiscie robil samobojcze misje
DUELISTA, 4 CHI, 4 PH I GRYWALNĄ ABILITĄ... LUDZIE, TO SEN *rozpływa się*
No Crane jest slaby bo nie stuka sam prowincji....
Nie no, wy naprawdę myślicie, że on jest zajebisty?Albo przynajmniej bardzo dobry?
Cytat: gaijin w 2009-06-15, 20:16Nie no, wy naprawdę myślicie, że on jest zajebisty?Albo przynajmniej bardzo dobry?Jest przynajmniej dobry. Może nie ma 5 chi ani wbudowanego duelu, ale wciąż.