Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Manit0u w 2009-06-17, 02:49Czar bedzie niezle smigal w pajeczych monk/kensai deckach cos mi sie zdaje. Event ujdzie jako mini-meta na honor. Holding fajoski, reconow juz jest duzo fajnych i ten sie raczej nie przyda, weapon bombastyczny.tak tylko że musiałbyś tam zmieścić conajmiej 8 szugaśów i jeszcze jakieś spelle co da ci np fate grugości szafy no chyba że w rzuciśz szugasów tylko dla tego spella dla mnie ten spell jest bez sensu bo klany kóre grają na giverach zazwyczaj nie mają szugasów alebo nie ma już na nich miejsca bo poza giverami na spele brak miejsca
Czar bedzie niezle smigal w pajeczych monk/kensai deckach cos mi sie zdaje. Event ujdzie jako mini-meta na honor. Holding fajoski, reconow juz jest duzo fajnych i ten sie raczej nie przyda, weapon bombastyczny.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Throving Knights-> kiedys juz bylo cos podobnego co strzelalo w chi za 3. fajne na poczatku potem znajdzie sie cosik lepszego.
Throwing knives - świetna carda z solidną akcją - chyba najlesza w tej partii