Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
CytujA CE już tak fajnie wyglądało ze swoim obniżonym powerlevelem...że jak ? obniżony power lvl w PotD . ja nie rozumieć
A CE już tak fajnie wyglądało ze swoim obniżonym powerlevelem...
Pinokio FTW !
Szczerze mówiąc, karta która mówi 'battle : jeżeli masz prezencję (czyli wystarczy 1 unit), to zabij sobie tego skauta z 2F
Cytat: sejmitar w 2009-07-17, 00:52Szczerze mówiąc, karta która mówi 'battle : jeżeli masz prezencję (czyli wystarczy 1 unit), to zabij sobie tego skauta z 2FSejmi spokojnie. Primo - karta jest Unique. Po drugie akurat F musisz mieć więcej niż siła prowincji. Owszem, karta jest silna - ale poczekajmy co będzie z resztą. Jeśli chłopaki dobrze myślą to pewne pojawi się jakaś reakcja/holding/etc. która będzie negowała celestiale.Mnie bardziej boli to +2F na prowincjach to wywraca trochę grę w stosunku do innych militarek (chyba, że się gra na następnego Kraba), hehe. Jak dwóch to odpali to każdy ma +4F do prowincji? Powodzenia, bo gra ma tylko 45 min. (:Zresztą, Seiden Sanzo/Wedge działają podobnie. (:
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
omg.. ''2 or more provinces''.. zajebiscie... ale to jest zryte... wchodzi ci takie coś w crabie tylko sie bronisz i wykupujesz sie na potęgę i jeździsz po 2 gości z province's force+1 i to odpalasz..... wille do decku i heja.. pięknie...
napisałem że jak wchodzi, bez tego grasz normalnie, ale jak już wejdzie to powiedz co przeciwnik może zrobic z takim czyms? 2 gosci province brakerów, jednego odsyła/ bowuje/whatever twoja akcja- 'kami', z honorówka myśle ze nawet łatwiej bo cię nie pocisnie tak łatwo w 10 siły prowincji wiec mozesz to robić nawet mając 1 chłopa do obronay
po odpaleniu tego gówna przeciwnik mający na ręku choćby playset CE nie jest w stanie zrobić NIC.
Tu tak dodatkowo arty do innych niektorych celestiali. Pinokio FTW !