Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
od poczatku SE kiedy gram nie widzialem karty do dragona ktora wywoluje u kogokolwiek efekt wymiotny
we wszystkich kami trait jest najlepszy... akcja to taki detal... wg mnie nawet w krabowej, sorka chlopaki ale tak uwazam. jak wdupie przez to gre to moze zmienie zdanie... poki co uwazam ze +2 sily prowincji boli mnie bardziej
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
ta karta jest ok, tylko ze jest pewien problem. chwilowo dragon wypstrykuje sie z kart z reki w przeciagu pierwszej bitwy a efektow do dociagania jakos tak nie za duzo... ale moze potem... rzekomo mamy dociagac karty... ja nie wiem... moze w nastepnej edycji . zreszta danie efektu unlimited hand size clanowi ktory ma militarzyc jest troche powiedzmy nie na miejscua akcja jest ok, tylko czy jest warte tego zeby to wsadzic? watpliwe@sephirion- od poczatku SE kiedy gram nie widzialem karty do dragona ktora wywoluje u kogokolwiek efekt wymiotny
Cytat: Breaker w 2009-07-20, 23:50we wszystkich kami trait jest najlepszy... akcja to taki detal... wg mnie nawet w krabowej, sorka chlopaki ale tak uwazam. jak wdupie przez to gre to moze zmienie zdanie... poki co uwazam ze +2 sily prowincji boli mnie bardziejlol ale ty czytałeś ten crabowy celestial prawda ?co do dragonowego . z każdym dodatkiem będzie więcej draw'a . w clock deckach jak enlightment czesto poprostu nie ma co zrzucić[ring czy karty do jego wystawiania] a DT nie chce dać mechaniki "i drawuje czały fate na ręke], więc trait jest wporzo. akcja jest imba , bo pomaga wystawić fire albo jaki kolwiek inny ring jak długo masz postać która ma w koszcie zrzucanie karty[nawet kei z jej tiktakiem]. soldiny celestial.