Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Self-Appointed Prophet of Doom:Something like :6/4/3Limited : Put a -1 gold cost token on a target peronality . Random dude:Just shut up Self-Appointed Prophet of Doom <_<.
ale zabiła mnie postać mówiąca albo strać 4 albo ja zyskam 4 (wyjdzie takich dwóch w drugiej turze i po grze jest
no ale, 3 hariye odake i seven folda juz mam, zawsze moge se crana zlozyc. jak nie mozesz czegos pokonac to sie przylacz
Po pierwsze primo Chemik co ci tak pokręcilo z tą rarity? Rerka nie msi być silniejsza od uncommona nawet lepiej niż nie ejst bo nie będzie osiągała zabójczych cenpo drugie primo z fenolem moze nie bedzie dostawał 4 honoru bo fenol za dużo to samurai nie maale zabiła mnie postać mówiąca albo strać 4 albo ja zyskam 4 (wyjdzie takich dwóch w drugiej turze i po grze jest
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
4 honoru za nic, mhm yeah right ... bez jaj ... no i z tego co juz wczesniej gadalem z Sephirionem - nie musi sie ten weapon dolaczyc do przeciwnika, zeby dostac honor ...