Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Ja mam tylko jeden problem... na co wygrywac militarnie czy na honor w tym zurawiu
To już chyba kiedyś ktoś powiedział. Crane is not a clan, it's a victory condition.Ale poważnie, strasznie jakoś demonizujecie. Jeszcze krejn niczego nie wygrał, jeszcze nie było większego turnieju, gdzie widać by było, czy faktycznie będzie taka krejnowo-krabowa dominacja, a wszyscy już zdecydowanie twierdzą jaki to krejn nie jest wygięty. Zluzujcie trochę.
Chciałbym zobaczyć te karające, wygrywające ze wszystkim żurawie. Chociaż ostatnim razem jak zaczęły naprawdę karać (początek Lotusa), to po 3 miesiącach były 4 erraty (WLP, Obi, NV i chyba coś jeszcze). Więc pewnie tym razem będzie tak samo. Jak na forum AEG-a zacznie się ogólnoświatowy whine, to pewnie szybko zrobi się parę zmian i bedzie po krzyku
I sam sobie zluzuj, wiem ze cieżko jest przyznać że sie gra samograjem. R3sp3ct dla Chemika podpisuje sie pod tym co napisał wszystkimi dostępnymi kończynami
masz racje kolego crane jeszcze nie wygrał zadnego duzego turnieju w celestialu powodem moze być to że taki turniej jeszcze nie miał miejsca.
I sam sobie zluzuj, wiem ze cieżko jest przyznać że sie gra samograjem.