Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Ty, popatrz, a ja po pierwszej bitwie mam 2 karty na ręce zazwyczaj i jakoś nie marudzę... A też sobie blankami pociskam.
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2009-08-05, 23:49Ty, popatrz, a ja po pierwszej bitwie mam 2 karty na ręce zazwyczaj i jakoś nie marudzę... A też sobie blankami pociskam. ja prawie blankami, ale widze ze po raz kolejny mamy dokladnie ten sam poglad i tez mam max 2 karty na reku po pierwszej. no chyba ze mi dojdzie mrrrroczne kombo smutny chinczyk+ weapony+ duelista z drawem to wtedy miewam nawet troche kart na reku
W mantisie blankami? To co Ty za deck złożyłeś?A co do lwów, to ssą, bo ich postacie nic nie robią. Zupełnie nic.
...nawet RoV daje 2 karty za discard...
Wymieńcie mi lwie postaci, które coś robią w bitwie, bo kojarzę 4, w tym 3 unique...I wymieńcie mi ten dociąg, bo jedyne co kojarzę, to to, do taktyków, oraz domek, który i tak mało daje.
stricte bez zdolnosci sa 4 karty-> samurai(2/2 za 4),taktyk (2/2 za 5), commander (2/3 za 5) i teraz wychodzi paragon/commander (ale ten ma przyniesc ze soba 4PH i ladnie odpalac VPoI)
Cytat: quas w 2009-08-07, 00:42stricte bez zdolnosci sa 4 karty-> samurai(2/2 za 4),taktyk (2/2 za 5), commander (2/3 za 5) i teraz wychodzi paragon/commander (ale ten ma przyniesc ze soba 4PH i ladnie odpalac VPoI)+Akodo Sadahige (commander 3/4/PH3 za 6G)Matsu Mikura (hero 3/2/3PH za 5G)Matsu Notsuo (trait)Matsu Shunran (trait)
Podsumowując:Postaci z dobrymi akcjami:Youko + Sadahige (u) + Shigetoshi (u)dodatkowo: Ushio + Misato + Fumiyo mają grywalne akcje z czego ushio przy tym ginie, Fumiyo ciężko odpalić, a Misato nie ma jak potem wstać
Kiepsko widzę te abilitki na postaciach.Inne klany mają tego lepiej i lepsze.Ale to może tylko ja tak widzę.