Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: kempy w 2009-08-07, 00:45Cytat: quas w 2009-08-07, 00:42stricte bez zdolnosci sa 4 karty-> samurai(2/2 za 4),taktyk (2/2 za 5), commander (2/3 za 5) i teraz wychodzi paragon/commander (ale ten ma przyniesc ze soba 4PH i ladnie odpalac VPoI)+Akodo Sadahige (commander 3/4/PH3 za 6G)Matsu Mikura (hero 3/2/3PH za 5G)Matsu Notsuo (trait)Matsu Shunran (trait) Nie Sadahige tylko Sagashite ;pMisato albo wstanie z Tsudokena albo pojedzie do domu z Discretionary Valor lub zginie z duty za silniejszego gosciaco do dociągu jak grasz honorówke to jeszcze couting house, a jak militarka to ten folower z IG2 co dociaga tyle kart ile jest graczy którzy stracili prowincjie jak wchodzi z ręki,
Cytat: quas w 2009-08-07, 00:42stricte bez zdolnosci sa 4 karty-> samurai(2/2 za 4),taktyk (2/2 za 5), commander (2/3 za 5) i teraz wychodzi paragon/commander (ale ten ma przyniesc ze soba 4PH i ladnie odpalac VPoI)+Akodo Sadahige (commander 3/4/PH3 za 6G)Matsu Mikura (hero 3/2/3PH za 5G)Matsu Notsuo (trait)Matsu Shunran (trait)
stricte bez zdolnosci sa 4 karty-> samurai(2/2 za 4),taktyk (2/2 za 5), commander (2/3 za 5) i teraz wychodzi paragon/commander (ale ten ma przyniesc ze soba 4PH i ladnie odpalac VPoI)
Misato albo wstanie z Tsudokena albo pojedzie do domu z Discretionary Valor lub zginie z duty za silniejszego goscia
no mają lepiej ale co zrobić, trzeba grać, mam przyjemność z grania lwem to i nie narzekam
Cytat: Matsu Girro w 2009-08-07, 00:56Misato albo wstanie z Tsudokena albo pojedzie do domu z Discretionary Valor lub zginie z duty za silniejszego gosciaTsudoken jest jeden unique. Możesz odjeżdżać z valora, ale to nie zmienia faktu, że nie ma jej w danej bitwie, czyli po zagraniu jej akcji, jesteś postać mniej w rezolucji. Najpierw musisz mieć silniejszego gościa, no i muszą ci go zabijać, a nie odsyłać/kiwać/zerować force.
Cytat: Matsu Girro w 2009-08-07, 00:56Misato albo wstanie z Tsudokena albo pojedzie do domu z Discretionary Valor lub zginie z duty za silniejszego gosciaTsudoken jest jeden unique. Możesz odjeżdżać z valora, ale to nie zmienia faktu, że nie ma jej w danej bitwie, czyli po zagraniu jej akcji, jesteś postać mniej w rezolucji. Najpierw musisz mieć silniejszego gościa, no i muszą ci go zabijać, a nie odsyłać/kiwać/zerować force.Cytat: Matsu Girro w 2009-08-07, 00:56no mają lepiej ale co zrobić, trzeba grać, mam przyjemność z grania lwem to i nie narzekamSkoro mają lepiej, to znaczy, że Sejmitar ma na co narzekać...Co do dociągu, to dalej nie widzę dlaczego lwy mają najlepszy dociąg w grze. Jak dojdzie awp, to ok, lightwatery itp ciągną karty zamiast mielić. Ale jak nie dojdzie, to masz to samo co w innych klanach (albo nawet gorzej, bo lwy mają mniej złota, przez co pedler, village guardian i inne attache gorzej działają). Jedynie domek coś tam daje, ale przez to nie ma się battle akcji z niego, także wciąż nie widzę tego najlepszego drawu w grze. To na kyuden hida złożę deck i będę miał lepszy draw
nie odsyłać/kiwać/zerować force
Militarka to inna sprawa , ja bede upieral sie ze najwieksza jej bolaczka na chwile obecna jest brak sensownych followerow , oraz few;)
Powiem tylko tyle jakby bylo stare AWP , honesty , akodo itoku to w tym momencie jestem w stanie sie zalozyc ze zadna inna honorowka nie bylaby w stanie rownac sie z lionska
Racja Geralt , ale ja tego nie napisalem w kwestii poboznego zyczenia , tylko zeby podac przyklad ze wcale nie potrzeba super postaci zeby deck dzialal , wystarczy ze wyjda 1-2 dobre akcje ( jak np setting i bambus do herosow) , zeby dany deck dzialal i wcale nie trzeba do tego super postaci:P
Quasu ja gram teraz i całkiem dobrze sobie radzi nie wiem w czym ci narazie nie działa,z innymi honorówkami może bedzie musiała attakować ale sa tam goscie po 5 f w attaku więc nie jest to złe
ten nowy paragon z IG2 jest dobry. dopalka do silki,jak bushidem to honor. do tego jest to battle/open wiec juz wogole zyc nie umierac.
Wiecie, przy dobrym podejściu to nawet moja militarka na lwich kensajach wygrywała.