Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
@seph- nie do kazdej, te wolniejsze nie potrzebuja takiego crapu, tylko te na tempo.
Hey guys it seems that it also negates action that remove all the presence... wall of honor... expendable ressource (with a lonely guy), desperate battle, HIDA'S GUIDANCE!!!!
Move your target opposed Personality home: Increase or decrease this province's strength by the number of units on the enemy side at the current battlefield. Gain 2 Honor.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Ok chyba tak dziala, czyli wall of honor itp neguje jezeli nie mamy presenca po zagraniu tej akcji.Np Wall of honorCytujMove your target opposed Personality home: Increase or decrease this province's strength by the number of units on the enemy side at the current battlefield. Gain 2 Honor.Movujemy nasza opposed postac i zostajemy bez prezencji (koszt). W tym momencie dostajemy ta reakcja bo nie doszlo do rezolucji naszej akcji a trigger pasuje i zostaje ona zanegowana... nice, ta gra nie ma sensu juz kompletnie.Jezeli sie myle (a mam nadzieje ze sie myle) to prosze o sprostowanie.EDIT:Greater sacrifice tez teraz fajnei dziala, ma napisane "wysadz sobie typa, zrob nic"... nice
A jak ja mam już płacić za krowy to 100x wolę Daigotsu - ten przynajmniej mówi umrzyj.
gra sprowadzi sie do roli, dobrania jednej karty i walniecia jej w jednym momencie... a karta nie ma praktycznie zadnego drawbacku... ok sry, nie ma draw backu.
Cytat: Ertaigra sprowadzi sie do roli, dobrania jednej karty i walniecia jej w jednym momencie... a karta nie ma praktycznie zadnego drawbacku... ok sry, nie ma draw backu. Po zjedzeniu pierwszej prowincji militarce, kiedy reszta bitew jest już opposed można sobie tą kartę wsadzić...
Cytat: kempy w 2010-01-03, 22:37Cytat: Ertaigra sprowadzi sie do roli, dobrania jednej karty i walniecia jej w jednym momencie... a karta nie ma praktycznie zadnego drawbacku... ok sry, nie ma draw backu. Po zjedzeniu pierwszej prowincji militarce, kiedy reszta bitew jest już opposed można sobie tą kartę wsadzić...Kempy co osatnio z Tobą grałem, to widzieliśmy się dopiero w ostatniej/przedostatniej bitwie...