Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Cytat: Matsu Girro w 2010-01-14, 20:34Rany boskie... mam coraz większe wrażenie że ta gra schodzi na... bezmózgie amerykańskie małolaty.... poniewaz AEG wypuscil jakas uniwersalna unique akcje z 2 FV.
Rany boskie... mam coraz większe wrażenie że ta gra schodzi na... bezmózgie amerykańskie małolaty.
no tak, bo jezeli skladasz honorowke na duelach to jaki ma miec fate? dokladnie taki sam w obu deckach. chociaz mogliby powydawac pare kart tylko do jednego rodu, takich ktore by dobrze oddawaly charakter danego rodu
Cytujno tak, bo jezeli skladasz honorowke na duelach to jaki ma miec fate? dokladnie taki sam w obu deckach. chociaz mogliby powydawac pare kart tylko do jednego rodu, takich ktore by dobrze oddawaly charakter danego roduOt zadales sobie pytanie i znalazles na nie odpowiedz kilkanascie znakow dalej O to mi chodzi, zeby klany czyms sie roznily, decki czyms sie roznily. Karty ktore sluza do wszystkiego i wszedzie moga wejsc sa imo z dupy.
i dlatego gram scorpem
Cytujno tak, bo jezeli skladasz honorowke na duelach to jaki ma miec fate? dokladnie taki sam w obu deckach. chociaz mogliby powydawac pare kart tylko do jednego rodu, takich ktore by dobrze oddawaly charakter danego roduO to mi chodzi, zeby klany czyms sie roznily, decki czyms sie roznily. Karty ktore sluza do wszystkiego i wszedzie moga wejsc sa imo z dupy.
Samym wkladaniem kartonikow do talii jeszcze nikt niczego nie wygral.
CytujSamym wkladaniem kartonikow do talii jeszcze nikt niczego nie wygral.Pinkol to nawet sobie sam "kartoników" do decku nie wkłada
to jak? duzo kihosow wkladasz do swojego Krejnowego deku?
wiecej akcji na karcie to wiecej opcji, wiecej myslenia i taktyczenia