Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: TASIEK w 2010-01-12, 01:20Nie jestem na 100% pewny czy to kombo zadziała ale z tego co widze to powinno bo przecież nie jest napisane że to musi cie niszczyć akcja przeciwnikaJeszcze by tego brakowało. Każdy deathseeker ma na sobie akcję Battle: się zabij. Jakby nie było z tym synergii, to chybabym im wąglika wysłał.
Nie jestem na 100% pewny czy to kombo zadziała ale z tego co widze to powinno bo przecież nie jest napisane że to musi cie niszczyć akcja przeciwnika
(...) Dwa, że to, jak wygląda support do DS'ów mi się nie podoba, bo jak widzę na każdej akcji na końcu dostań 1/2/3 honoru to zaczynam mieć obawy co z tego wyniknie, kiedy tych kart będzie już więcej. Czyli wybieram bramkę nr 2.
Chyba, że zamiast Matsu dostaniemy Toturi Shigekawę
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
Civility-> tylko mnie sie wydaje ze karta jest zgieta na maxa? (szczegolnie ze nie doczytalem sie niczego na temat placenia Szok )
(szczegolnie ze nie doczytalem sie niczego na temat placenia )
6.Hope against hope - idealne jako podkladka pod zywca do kazdej gry , idealnie nadaje sie do wytarcia stolu z kropel piwa tak zeby sie karty nie zamoczyly ,napewno ma jeszcze wiele innych zastosowan ale jak narazie wymyslilem tylko te.
Cytat: ikoma_nakezumaI got my hands on some Harbinger boosters today, and in them was this peep I haven't seen anything written about throughout the internets:Akodo Senzo4F 3C4HR 7GC 2PHLion Clan * Samurai * TacticianBattle: Target another Personality and choose one of his base abilities: he may use it a second time this turn. You may take an additional Battle action."Whatever the Empress seeks, we must hope she finds it soon. There is such thing as a war without victory."Rarity: Uncommon(pic currently unavailable-I haven't found any)Personally, I think the guy is awesome. I am eager to hear your thoughts on him.
I got my hands on some Harbinger boosters today, and in them was this peep I haven't seen anything written about throughout the internets:Akodo Senzo4F 3C4HR 7GC 2PHLion Clan * Samurai * TacticianBattle: Target another Personality and choose one of his base abilities: he may use it a second time this turn. You may take an additional Battle action."Whatever the Empress seeks, we must hope she finds it soon. There is such thing as a war without victory."Rarity: Uncommon(pic currently unavailable-I haven't found any)Personally, I think the guy is awesome. I am eager to hear your thoughts on him.