Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Jestem po prostu ciekawy jak to sie ma do strongholdowego podejscia ze strony AEG. Bo obecnosc dystrybutora nie spowoduje ze w polsce nagle pojawi sie stronghold level 15 a tylko to oficjalnie daje prawo do storyline'a
Cytat: berto w 2010-03-17, 11:29Jestem po prostu ciekawy jak to sie ma do strongholdowego podejscia ze strony AEG. Bo obecnosc dystrybutora nie spowoduje ze w polsce nagle pojawi sie stronghold level 15 a tylko to oficjalnie daje prawo do storyline'aa ioe ychodzi booster box 48 boosterów z potomaca? tzn juzrazem z kosztami przesyłki
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
nie wiem jak ty chcesz zakombinowac za 300 zł
Cytat: Walec w 2010-03-17, 12:26nie wiem jak ty chcesz zakombinowac za 300 zł chocby tak jak napisał Sejmitar istnieje jeszcze opcja wysyłki ktora omija cło ale czekasz 3-12 tygodni na paczkę.Istnieją jeszcze inne darmowe drogi wysyłki gdy ktoś pracuje w firmie która ma kontakt z marynarzami na ten przykład.@ Ertai Nic nie zrobia maja tam taki burdel, że i za 10 lat sie nigdzie nie dokopią
widze ze stereotyp polaków jako kombinatorów, cwaniaków i złodzieji nie bierze sie z nikąd
Wiem, że Potomac nie zaniża i wszystkie dokumenty zawsze stara się mieć czyste i uczciwe. Za to ich lubię. Bo jak chcę coś załatwić, to wysyłam maila i nastepnego dnia mam potwierdzenie, że załatwione. AEG wychodzi 'frontem do klienta', pisze dziwne rzeczy w wartościach celnych (yay! mniejsze cło!), a porównajcie sobie ile razy się reklamowało (lub : ciskało gromy na) coś w AEGu a ile razy w Potomacu.
Twoje posty nie wnosza nic do dyskusji a tylko robia burdel. Ale nie przejmuj sie za bardzo tym, duzo osob pisze tutaj bez sensu, takze sam w tym nie jestes
Cytat: sejmitar w 2010-03-17, 13:00Wiem, że Potomac nie zaniża i wszystkie dokumenty zawsze stara się mieć czyste i uczciwe. Za to ich lubię. Bo jak chcę coś załatwić, to wysyłam maila i nastepnego dnia mam potwierdzenie, że załatwione. AEG wychodzi 'frontem do klienta', pisze dziwne rzeczy w wartościach celnych (yay! mniejsze cło!), a porównajcie sobie ile razy się reklamowało (lub : ciskało gromy na) coś w AEGu a ile razy w Potomacu.myślę, że nie o cło tylko o Vat chodzi.. cło to pikuś w porównaniu z Vatem (...)
W bardzie box kosztuje 450zł.