Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
ja nie wiem, przeciez to jest w sumie gorsze od restoringa... czym tu sie tak zachwycac? nizszy focus i nie dziala na honorowe postacie... a restoringa moze miec kazda kontrolka bo magistrow nie brakuje. no chyba ze ktos nie cierpi magistrow no to coz... alternatywa jest, szkoda ze unique
Słabe, jak by zabijało honorową postać to rozumie.
W ogóle to całkiem uniwersalnie ta karta wygląda i może wejść nawet do decków bez akcji dyshonorujących.
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
CytujW ogóle to całkiem uniwersalnie ta karta wygląda i może wejść nawet do decków bez akcji dyshonorujących.Rozwiniesz mysl?
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Pozdro z odpaleniem restoringa w magistrach mantisowych.
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2010-05-12, 13:32Pozdro z odpaleniem restoringa w magistrach mantisowych. na zdyshonorowanej postaci? na pewno takie trudne?
Cytat: Breaker w 2010-05-12, 15:55Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2010-05-12, 13:32Pozdro z odpaleniem restoringa w magistrach mantisowych. na zdyshonorowanej postaci? na pewno takie trudne? trafiłeś w sedno
a mnie sie podoba i chyba upchnę to w swoim lwie
przeciwnika GoS, Border Ambush... a jak nie bede mógł zagrać to zrzuce z tiktaka