Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
fajnie ze skorp tez dostaje jakies zabawki.ale nadal brakuje mu dyshonoru ze stolu.
nom, pojawia się jakieś światełko w tunelu...
Cytat: Centurion w 2010-05-26, 09:54nom, pojawia się jakieś światełko w tunelu...pociąg
Cytat: quas w 2010-05-26, 08:42fajnie ze skorp tez dostaje jakies zabawki.ale nadal brakuje mu dyshonoru ze stolu.Za to nie bedzie mu brakowało już zabijania ze stołu i to w każdej fazie. Więc nie trzeba już bedzie grać dishonorem klasycznym.
Cytat: klusek w 2010-05-26, 09:42Cytat: quas w 2010-05-26, 08:42fajnie ze skorp tez dostaje jakies zabawki.ale nadal brakuje mu dyshonoru ze stolu.Za to nie bedzie mu brakowało już zabijania ze stołu i to w każdej fazie. Więc nie trzeba już bedzie grać dishonorem klasycznym.hyhyhy bądzie można grać dyshonorem nieklasycznym:limited: zabije Ci tego tego tego i tegobattle : i jeszcze tego tego tego i tegok...wa nie mam już kart na ręce i dalej dociagam jedną karte na ture
tylko skąd brać na to pieniądze bo te 6x speliki + 3 razy dramatic to za darmo nie wchodzą jakoś
A brzmi ona - sam nie licz golda, a przeciwnik też nie bedzie ci go liczył
Cytat: klusek w 2010-05-26, 12:17A brzmi ona - sam nie licz golda, a przeciwnik też nie bedzie ci go liczył klusek, nie myslales o robieniu kariery w kosciele? bo zaiste wielkie sa Twe slowa i lud bozy bedzie ich sluchal
Cytat: Centurion w 2010-05-26, 12:15tylko skąd brać na to pieniądze bo te 6x speliki + 3 razy dramatic to za darmo nie wchodzą jakoś Przecież na biednego nie trafiło Zawiodłeś mnie młody padawanie - tyle lat grania najlepszym z klanów i nie opanowałeś jeszcze podstawowej zasady, przyjmowanej a priori przez wszystkich naszych nowicjuszy.A brzmi ona - sam nie licz golda, a przeciwnik też nie bedzie ci go liczył
Cytat: klusek w 2010-05-26, 12:17Cytat: Centurion w 2010-05-26, 12:15tylko skąd brać na to pieniądze bo te 6x speliki + 3 razy dramatic to za darmo nie wchodzą jakoś Przecież na biednego nie trafiło Zawiodłeś mnie młody padawanie - tyle lat grania najlepszym z klanów i nie opanowałeś jeszcze podstawowej zasady, przyjmowanej a priori przez wszystkich naszych nowicjuszy.A brzmi ona - sam nie licz golda, a przeciwnik też nie bedzie ci go liczył Hr Hr jak to sie stalo ze jeden oni no nosorozec wszedl na stol za darmo 2 tygodnie temu .
moze do dyshonoru na magistratach ale oni i tak glownie na wcisk wygrywali.