Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Rieko to będzie jedyny ninja po TPW w dishonorowej controli, przynajmniej tej widzianej moimi oczami
Cytat: Matsu Girro w 2010-05-27, 15:43Rieko to będzie jedyny ninja po TPW w dishonorowej controli, przynajmniej tej widzianej moimi oczami...
Cytat: Geralt_Bialy_Wilk w 2010-05-26, 19:54Może ja się nie znam, ale jak ktoś próbuje wepchnąć dramatyki do dyshonoru, to chyba he's doin' it the wrong way? Ja w dyshonorze widywałem tylko jednego non-uniqe nindże. Ze spellem to chyba podobnie... Bo nie widziałeś mojego dishonoru ninja jest w 3 sztukach ale tylko dlatego ze jest air shugasem, a Walki i taczki robią mrok
Może ja się nie znam, ale jak ktoś próbuje wepchnąć dramatyki do dyshonoru, to chyba he's doin' it the wrong way? Ja w dyshonorze widywałem tylko jednego non-uniqe nindże. Ze spellem to chyba podobnie...
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
eTam.Takie same teksty, że honorówki się skończyły, padały po tym jak wyszło Determined Force. I co? I dupa, mości panowie. Wystarczy spojrzeć, jaki smoczy deck nagminnie wygrywa koteje, mimo że swoją obronę opiera w dużej mierze na podbijaniu siły prowek, co DF miało właśnie w teorii upieprzyć.A ta karta? Ot, meta. Walnie w LSC bardziej niż w cokolwiek innego, no może jeszcze w switche z chapaniem honoru w bitwie. Zarówno honor kranowy jak i feniksowy (a także nadchodzący lwi na deathseekerach i Valorze) ma honor gaina w kilku fazach w ciągu tury. Wyłączenie jednej spowolni deck, owszem, ale come on - szybki honor potrafi wygrać nawet mimo oberwania Dark Fire, które wyłącza całe dwie tury. Bez pewnych zmian w deckach się nie obejdzie, ale żeby od razu ogłaszać kaplicę? I call bullshit.
Zarówno honor kranowy jak i feniksowy (a także nadchodzący lwi na deathseekerach i Valorze) ma honor gaina w kilku fazach w ciągu tury. Wyłączenie jednej spowolni deck, owszem, ale come on - szybki honor potrafi wygrać nawet mimo oberwania Dark Fire, które wyłącza całe dwie tury. Bez pewnych zmian w deckach się nie obejdzie, ale żeby od razu ogłaszać kaplicę? I call bullshit.
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Jedyna meta z fate jaka się zmieści to ta akcja, co neguje honor gain, co ktoś linka do alderaca podał. Poza tym co za problem przerobić deck tak, aby lepiej się bronił (np zabijał więcej), a robił honor trochę wolniej.