Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
IG w zadnym wypadku ale z DAK sie zgodze, jesli nie masz 100 $ musisz bulic jak za woly....
@ Gebels odnosnie niemoznosci dostania kart , między innymi z IG 1 i 2 czy DaK. Niestety jedyne do kogo tak naprawde mozesz sie zwrocic to wlasciciel sklepu i wspolgracze. Z tego co wiem IG przyszlo w sporej ilosci do Bydgoszczy i dlaczego nie masz takowego nie wiem bo przyslugiwalo wszystkim zarejestrowanym graczom. My tez nie mamy super wsparcia , nie jestesmy krezusami, nie posiadamy kopalnii zlota , ale jakos sobie radzimy jako playgrupa. Wymieniamy, dajemy, pozyczamy sobie karty i wcale nie mowie o comonnach. Jak ktos przychodzi do nas grac to bez problemu zlozymy mu deck, ktorym da sie wygrywac zeby nie dostawal tylko w tylek i zeby mial cos na start. Jak chce sie rozwijac to musi zainwestowac w przyszle dodatki, ale tak naprawde nie liczymy na to ze ktos nam rzuci, tylko sami sie staramy zorganizowac. W przypadku Bydgoszczy macie tak naprawde cos wiecej bo macie sklep, ktoremu powinno zalezec na utrzymaniu i przyciaganiu nowych klientow, ktory powinien czyms sie wykazac.
Cytat: berto w 2010-06-06, 23:05IG w zadnym wypadku ale z DAK sie zgodze, jesli nie masz 100 $ musisz bulic jak za woly....Wiesz, przy cenach jakie potrafią takie np. Final Duty osiągać jako single, zakup DAKa za $60 (bo tyle obecnie kosztuje zestaw cards-only w sklepie AEGa) naprawdę jest opłacalny. Zwłaszcza, że są tam jeszcze i Seppun Blade, i Adjudykacje, i Chugo Seido, i jeszcze parę innych dobrych i poszukiwanych kart.A że trzeba te 60 zielonych wybulić? Wojna. Myśmy bulili po stówie.Przy okazji można też zgarnąć bezpłatnie IG2 - 5 minut temu jak sprawdzałem, to mieli.Reasumując: DAK/IG są jak erki = pitu pitu.
za ile odsprzedasz Final Duty czy Chugo Seido albo Seppun Blade ? bo tak naprawdę większość z pozostałych kart jest warta 3zł (1$) i jakoś nie widać ich w dużych ilościach w deckach
jeśli chodzi o IG2 to sytuacja jest podobna te karty które są grywalne osiągają wysokie ceny a zamawianie DAKa (kolejnego) by dostać "darmowe" IG2 za 60$ + koszt wysyłki ... nie każdemu pasuje.