Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Karta do dupy bo nie zabija
nie, bo event jest eventem a wiec nic nie kosztuje. a akcja to akcja- musi dojsc i tracisz karte z reki, wiec tak jakby placisz.
trace tempo
Cytat: berto w 2010-07-05, 14:13trace tempoW Action Phase?
Gurney... twoja matma jest niewystarczajaca
Cytat: kempy w 2010-07-05, 14:17Cytat: berto w 2010-07-05, 14:13trace tempoW Action Phase?a jak dostaniesz openem jakims? he?
chociaz z drugiej strony w sytuacji kiedy zagralem np. herbatke i stringi, a w talii zostaly mi po dwie kopie kazdej tych kart to przy wariancie, ze jest talii 29, a po wtasowaniu brakujacej herbatki i stringow Duży uśmiech robi sie 31, czyli obydwie karty sa po 3 sztuki, to wyciagniecie CO NAJMNIEJ jednej z tych 6 kart w wsrod 5 kolejnych kart w talii ma juz prawdopodbienstwo sukcesu 0,69... a w przypadku 29 kart w talii w tym 2 herbatek i 2 stringow wynosi tylko 0,55 w pieciu kolejnych ruchach, wiec szanse rosna zdecydowanie... tyle ze dalej nie uwzglednia to faktu posiadania w pierwszych 11 kartach herbatki, stringow i karty wtasowujacej... po uwzglednieniu tego pewnie dalej jest niewesolo (tzn. ponizej 0,5) - nie chce mi sie tego teraz liczyc, bo siedze w pracy, a i tak pewnie polowy osob "smieszne cyferki" nie przekonaja, a ja tej kary z wyzej wymienionych wzgledow nie bede gral, bo ma za niski focus do dueli, nic nie robi (sama z siebie) przeciwnikowi i jest losowa
a i tak pewnie polowy osob "smieszne cyferki" nie przekonaja,
podoba mi sie pomysl skorpa na duelach bez duelistow.zwlaszcza ze tam focus nie powala na kolana.
LOL powiedz jakis argument moze
hmm nie lubie czekolady truskawkowej ale lubie lody truskawkowe...