Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Mirumoto Asakazu - duelista uczeń Chojiro, 5/4 za 9 (reakcja taka sama jak u Chojiro, podmień kartę w focus poolu z kartą w ręce)
po koleidomek- nie wysilili sie zbytnio, to jest po prostu zdolnosc z deftly wielded lekko zmodyfikowana (na gorsza...). no ale coz, stronghold do weaponow, zawsze to lepiej niz TKM. szkoda ze nie ma 8ps... ogolnie solidny ale nie tak wykrecony w kosmos jak skorpowy.tamori kuroko- wow shugas ktory cos robi... szkoda ze szugas ale i tak wejdzie na luzie do kazdego kensaiakenzo- mocarny zdecydowanienakai- dziwny, ale pewnie do def. duelingu na LSD moze wejsc o ile ktos czyms takim gra...kalen- do superfriendow na nowym domku, moze byc calkiem ciekawy. ale ogolnie taki seasakazu- kosmicznie drogi naporowy duelista.... ja podziekuje, juz sie w to bawilem raz i wystarczytobushi- o, calkiem spoko dostawca mieczy ktore sie bedzie przekladalo na inne postacie i dawalo zabic tego ciecia. blade of perfection- no i to jest najlepsza karta calego preview, absolutnie perfect i flawless. nie wyciagne go z decku do konca edycjiduel- hmmm to tego wychodzenia jest tak duzo ze potrzeba duelu z kontra na to? aaa tym mozna civility kosic sudden strike- openowy bow... ciekawe do czego cos takiego sluzy...a teraz pytanie- nie ma mnicha? no chyba ze ten 7dmy ktorego nie pokazali to mnich...) ale w sumie nie dali jeszcze drugiego uniqua... no chyba ze nie bedzie... ale skorp dostal, wiec?
1. Nie ma lepszego domku dla smokow niz TKM chwilowo, 8PS i manipulacja dynastia sa bardzo fajne. Kensai czy nie, gralbym na TKM.
Cytat: Manit0u w 2010-07-31, 04:411. Nie ma lepszego domku dla smokow niz TKM chwilowo, 8PS i manipulacja dynastia sa bardzo fajne. Kensai czy nie, gralbym na TKM.Manipulacja dynastią, ciekawie...
1. Nie ma lepszego domku dla smokow niz TKM chwilowo
Cytat: Manit0u w 2010-07-31, 04:411. Nie ma lepszego domku dla smokow niz TKM chwilowoTKM to najgorszy shit, tylko SSK jest chyba gorsze. 8ps to detalereese zapodal jeszcze zaginionego monka na forum dragonclanuTogashi Furai4/30/7/2Dragon Clan ? Fire ? Monk ? TattooedFurai has +1C while he has any Fire tokens.Battle: Ranged 2 Attack, with +2strength if Furai has any Fire tokens.?Do not think me a mere nursemaid. Thefires of compassion burn within me, andI will defend our clan to the death!?taki se, ale pasuje mi do decka. mysle ze zmieszcze
TKM to najgorszy shit, tylko SSK jest chyba gorsze. 8ps to detale
no widzisz, trafiles w sedno. 8 PS nie robi w ogole bo tylko lion wjezdza we mnie szybciej, tak to ja zaczynam i dyktuje warunki. a na honorowki nie robi nic i mam pod gorke. jakos dziwnie ilosc 8ps w tej edycji jest dosc czesta i kazdy blitz oraz swarm jest na tyle ustawiony wiec detale.
teraz juz sa.... ale wczesniej nie bylo. wczesniej nie bylo opcji nowego domku. assault without finesse ma 1fv co powaznie przeszkadza wygrywac inne duele.