Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Shinjo Drożdż w 2010-08-09, 10:38Endless Rain - chwila przecież to jest akcja do kraba pod tytułem zbowuj tego 0f folower z we stand ready i sprzatnij kogoś powtórz dopuki ktoś jest w zasięgu RAa to te scouty maja jakies powtarzalne obnizania sily?bo strzal za 2 to troche takie "miziu-miziu"event-> jak walec powiedzial. z punktu widzenia lwa tez trzeba bedzie forewarningi trzymac.
Endless Rain - chwila przecież to jest akcja do kraba pod tytułem zbowuj tego 0f folower z we stand ready i sprzatnij kogoś powtórz dopuki ktoś jest w zasięgu RA
To prawda , ten event mowi : "dostan dodatkowa ture" z kilkoma klanami , co w przypadku gry z lionem = "wygraj gre"
Cytat: Walec w 2010-08-09, 13:25no ale zobacz jak to kosi fenola również ojej, czyzbym zapomnial (:?poooozdr
no ale zobacz jak to kosi fenola również
karty mety ktore wyszly i mialy z zalozenia walic w breedera nie przeszkodzily breederowi wygrac Genconu.
a moze i event jest debilny, ale dzieki temu decki, ktore potrzebuja czas na rozpedzenie sie maja wieksze szanse, a dla mnie to ciekawe, bo jakos nie bawi mnie konczenie gry w okolicach 4 tury, tylko dlatego ze ktos gra blitzem... fajnie jak sa bitwy i cos sie dzieje
Misiaczek - obecnie dotarliśmy do etapu gry, w którym albo grasz lwem na niskich kosztach i ryzykujesz, że ktoś ci sprzeda pół tony mety, albo podkręcasz koszt (i przy okazji tracisz kilku naprawdę dobrych ziomków), przez co drastycznie spada ci tempo oraz jakość postaci i wtapiasz z militarkami. Wtedy p porównujesz np. dancemastera (Hero Kensai 5F ataku za 6g) i nową imitację command.com (commander 3F w ataku, RA ability za 7g) i stwierdzasz "to ja to pierdolę i gram nakedem" (czy wariacją)... a potem znowu będzie więcej hate.A nie prościej by było dać zamiast kart, które upierdalają 3 konretne talie (Lion, Spider, Phoenix), przy czym w przypadku ostatnich dwóch talii jako alternatywa zostaje ileś innych, a w przypadku pierwszej - można sobie zrobić deck na ninja, bo nie będzie działał dużo gorzej niż oficjalnie wspierane tematy. Ja chcę dostać jakiś fajnych commanderów i zrobić takiego decka, albo herosów, coś do MOICH themów. Na razie theme dla Lwa to 'zabij 6g'. Jee, meta na breedera nie przeszkodziła breederowi wygrać genconu. Meta na breedera mniej boli breedera niż Lwy.
A nie prościej by było dać zamiast kart, które upierdalają 3 konretne talie (Lion, Spider, Phoenix), przy czym w przypadku ostatnich dwóch talii jako alternatywa zostaje ileś innych,
Walec, patrzę no rozkład i widzę, że krejn jest w dupie. Czy mógłbyś dla mnie nie zgadzając się również z tym twierdzeniem przeprowadzić rozumowanie prowadzące do wniosku, że nie jest Uśmiech ?
(nie znam się na Lionach, ale Deathseekerzy może będą teraz nieźli). Wniosek mam jeden, trzeba sobie radzić z tym co jest i tyle. Wymyślać kombinować, nie wiem. Przykra sprawa ze takie karty wychodzą, ale są to karty które ktos musi zmieścić, a po drugie muszą się pojawić w odpowiednim momencie.