Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Cytat: Walec w 2010-12-07, 16:07Cytat: Bayushi Shinzo w 2010-12-07, 15:47Za 1 golda wiecej ma 4 w statach wiecej i jego akcja zajebuja na 150%.a mIako ma 11 w statach a ma wymagania poniżej domku co daje różnice tylko 2 punktów to nie dużo a w drugiej turze mozesz kupic ja i jeszcze kogoś w cranie kupisz tylko jego ewentualnie holdingwow, analizowanie co który klan jest w stanie kupić w 2 turze jest fajne.
Cytat: Bayushi Shinzo w 2010-12-07, 15:47Za 1 golda wiecej ma 4 w statach wiecej i jego akcja zajebuja na 150%.a mIako ma 11 w statach a ma wymagania poniżej domku co daje różnice tylko 2 punktów to nie dużo a w drugiej turze mozesz kupic ja i jeszcze kogoś w cranie kupisz tylko jego ewentualnie holding
Za 1 golda wiecej ma 4 w statach wiecej i jego akcja zajebuja na 150%.
epik. tyle ze takie rzeczy jakie ty nam opisujesz sa tylko w erze. po pierwsze, lavish gift jest rzadko używany(przynajmniej ja sie z nim od dawna nie spotkalem), przypuszczenia o nowym domku, oba eventy, guidance... Epik to nie ten świat!
Mlody poproś w szkole żeby nauczyli Cię co to jest ironia
szkoda, że nie uczą jeszcze co to jest pisanie na temat...nie lepiej zamiast komentować przez "n" postów zignorować?
a teraz żeby nie spamować to wypowiem się z mojej perspektywy o Cranie... dość często z tym gram, więc coś tam wiem...
Ogólnie po tym jak ostatnio dopałkę dostał Skorpion... tak teraz wygląda na to, że Żuraw dostaje ogromnego boosta...
Jezeli twierdzisz ze Noritoshi jest slaby to pograj troche wiecej bo widocznie "cos tam" to jednak za malo: za 8-10g mam dueliste ktory tnie na plasterki tamago, ochaike i im podobnych, champion jest fajny ale kosztuje 13g ZAWSZE!! tutaj mam promocje lepsza niz w tesco.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
CytujJezeli twierdzisz ze Noritoshi jest slaby to pograj troche wiecej bo widocznie "cos tam" to jednak za malo: za 8-10g mam dueliste ktory tnie na plasterki tamago, ochaike i im podobnych, champion jest fajny ale kosztuje 13g ZAWSZE!! tutaj mam promocje lepsza niz w tesco.zaznaczyłem, że wypowiadam się "z mojej perspektywy", a Ty już na mnie naskakujesz. Po pierwsze nie napisałem, że koleś jest słaby.Po drugie nadal uważam, że wszystkie trzy postacie powyżej niego są lepsze. Po trzecie jakiekolwiek porównywanie go do Domotaiki jest moim zdaniem dość chybione.Na koniec, mnie osobiście nie boli to co robi Żuraw w bitwie, a to co robi poza nią. Gdyby pojawiła się podobna postać w Dragonie to oceniałbym ją zupełnie inaczej. Tak jak napisałem koleś ma na sobie celownik i w każdej bitwie będzie pierwszy do odstrzału.