Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
po tym prev zmieniam klan na mantisa.deck na pieniadzach i kontroli bedzie mnie teraz bawic ]:->pnp
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
mam jedno pytanie do blokady- czy ona dziala w sumie do konca tury czy permanentnie dopoki ktos nie zaplaci 4g?
Concentrated Fire - Też lipne, scouty siedząc w domu mają mało F, zabija bez attachy, bowuje scouty, kosztuje... Nie...
Southern Blockade->z nowym domkiem masakra. o tym ze jak podejda 2 na poczatek to przeciwnik jest w masakrycznej dupie wspominac nie trzeba....zwlaszcza ze nie kazdy zaplaci za zdjecie blokady strongholdem :/
Raven:3x kuferek.fudo.nowy mientusowy domek na ktorym mozna zrobic kilka ciekawych buildow.edit. walec mnie ubiegl
nie wiem czy jest bardzo uciązliwy bo z nim nie grałem, ale widze ze wszystko sie sprowadza do kwestii "w nowym mantisie...", juz myślałem ze karta jest uniwersalna
Cytat: Raven w 2010-12-10, 13:02nie wiem czy jest bardzo uciązliwy bo z nim nie grałem, ale widze ze wszystko sie sprowadza do kwestii "w nowym mantisie...", juz myślałem ze karta jest uniwersalnaNinja for example. Pozwiedzam, zgwałcę co mogę a na resztę Blokada
właśnie czy ktoś mi może dać przykład gdzie ta blokada będzie tak masakrować oprócz mantisa i decka na magistrach, a nie będzie po prostu wymianą 4g za 4g? Pytam bo moze jest jakis przejebany gold scheme o którym nie wiem
Ninja for example. Pozwiedzam, zgwałcę co mogę a na resztę Blokada
odwołam sie do czytania ze zrozumieniem, używanie blokady w ninjach to wymiana 4g za 4g a jeśli nie to prosze przytoczyć dlaczego... bo odp wyżej wymienionego nie jest konstruktywną odpowiedzią ergo nie wnosi nic do dyskusji, i nie czepiam się tylko chętnie poczytam konkretyzreszta Twoja odp wnosi dokładnie tyle samo co misiaczka
przychyle posta ravenowi, ja rowniez nie widze builda poza nowym domkiem mantisowym gdzie ta blokada bylaby taka super hiper- mowienie ze rich coffersy itd. to juz niestety zbyt skomplikowane kombo i nie bedzie dochodzilo na tyle stabilnie zeby na tym polegac. a poza tym to jest karta typu tracisz karte i obaj tracicie po 4golda... dla mnie suaby deal. zreszta ona dziala super tylko jak dojdzie na 2ga max 3cia ture, fajnie jak sie obudzisz np. w srodku bitwy albo tuz przed dobiegnieciem na honor/dyshonor z tym czyms na rece... epic fail