Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
szału nie ma. Ten koleś co strzela za force - 2 to porażka na całej lini
Jest jeden maly powod range 5 obecnie NIC nie robi i w wiekszosci rownie dobrze mozesz spasowac co strzelic za 5. Dlaczego? Wymienie Ci wiekszosc granych obecnie deckow t1 militarnych. Umowmy sie ze kill przy graniu na honorowke nie ma az tak duzego znaczenia,a nie chce mi sie az tyle pisac;)
matsu ato,albo to jakiś King Size albo chłopak ma naprawdę wielkiego konia jak widać zaczyna się prostowanie klanów przed kotei sezonem
Prostowanie klanów przed kotej sezonem ? -> wyłączenie wsparcia dla klanu który po 2 nietrafionych edycjach w końcu zaczął grać na przyzwoitym poziomie.
no nie wiem z tego co pamiętam to w samuraiu lew grał na bardzo przyzwoitym poziomie
Cytat: AkodoJacek w 2010-12-21, 11:54Prostowanie klanów przed kotej sezonem ? -> wyłączenie wsparcia dla klanu który po 2 nietrafionych edycjach w końcu zaczął grać na przyzwoitym poziomie. których 2? jedynie lotus był slabszydiament bym silnym dekiem ( z niesamowitym docągiem)samurai to połowa bardzo silny pojazd a druga polowa to honorówka. poczatek CE to naprawdę duża dominacja liona i co gorsza nie wymagał on wiekszych umiejętności
teraz jeszcze jaszczurki niech dostaną taki sam złom
Cytat: Centurion w 2010-12-21, 09:41teraz jeszcze jaszczurki niech dostaną taki sam złom widzac ze poziom preview spada zaczynam sie bac co my dostaniemy, bo jesli sie ten poziom utrzyma az strach sie bac...
"dało się grać" a "dało się wygrywać" * to OGROMNA różnica (dla mnie).Nie narzekam na możliwości grania ... lwem grało się przyjemnie nawet w lotusie, ale "brak" w wygrywaniu nie jest dobry.