Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
polowa postaci powinna byc w innych klanach ale ja sie wypowiem tylko o spellu. Kuni Daigo i jakis hmm... whisper of jakis tam sun i krabowy SPC . 2x golem prosze!
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
Agasha Kokiden ... fajny scorpion, to postac o ktorej mowilem i non-unique, - 2 co ture, shugas air, magi, solidne statsy nom nareszcie powrot do mojego ulubionego pasywnego dishonoru
Cytat: Mlody w 2010-12-23, 23:46polowa postaci powinna byc w innych klanach ale ja sie wypowiem tylko o spellu. Kuni Daigo i jakis hmm... whisper of jakis tam sun i krabowy SPC . 2x golem prosze!Przeczytaj sobie ten czar jeszcze raz. Albo dwa.
Cytat: kempy w 2010-12-23, 23:53Cytat: Mlody w 2010-12-23, 23:46polowa postaci powinna byc w innych klanach ale ja sie wypowiem tylko o spellu. Kuni Daigo i jakis hmm... whisper of jakis tam sun i krabowy SPC . 2x golem prosze!Przeczytaj sobie ten czar jeszcze raz. Albo dwa.spełniłem twoje życzenie, wisisz mi przysługę.
wstawi 3 takie, zeby potem spokojnie styracic 6 ze swojego, nowego ulubionego oraca..sad panda ;(
Cytat: Mlody w 2010-12-24, 00:11Cytat: kempy w 2010-12-23, 23:53Cytat: Mlody w 2010-12-23, 23:46polowa postaci powinna byc w innych klanach ale ja sie wypowiem tylko o spellu. Kuni Daigo i jakis hmm... whisper of jakis tam sun i krabowy SPC . 2x golem prosze!Przeczytaj sobie ten czar jeszcze raz. Albo dwa.spełniłem twoje życzenie, wisisz mi przysługę.A teraz wytłumacz jak chcesz mieć dwa golemy z jednego czaru. I zaaplikuj kolejny facepalm.
Cytat: kempy w 2010-12-24, 00:19Cytat: Mlody w 2010-12-24, 00:11Cytat: kempy w 2010-12-23, 23:53Cytat: Mlody w 2010-12-23, 23:46polowa postaci powinna byc w innych klanach ale ja sie wypowiem tylko o spellu. Kuni Daigo i jakis hmm... whisper of jakis tam sun i krabowy SPC . 2x golem prosze!Przeczytaj sobie ten czar jeszcze raz. Albo dwa.spełniłem twoje życzenie, wisisz mi przysługę.A teraz wytłumacz jak chcesz mieć dwa golemy z jednego czaru. I zaaplikuj kolejny facepalm.Kuni Daigo i jakis hmm... whisper of jakis tam sun i krabowy SPCa facepalm specjalnie dla Ciebie kempiku /o.o\ _|_ \ v / /\\
Kamarou - nie wiem... akcja z przenoszeniem między lokacjami fajna, ale jakoś tak nie do końca mi się podoba Furiko - słabe... i jeszcze wygląda to na erke... ratuję ją tylko faktycznie 4f za 7 co w naporowych wróżkach nie jest jakieś częsteKuniki - 4 honoru sprawia, że może się zmieścić no i abilitka dobra. jeśli w końcu złoże honor to może go zmieszczę... Kokiden - ta pani w feniksie nie robi wiele, ale podoba mi się wizja wsadzenie jej do decku na przegrywanie. no i drugi rodzimy imperial Gohiko - czemu on nie ma 4f i 7gc... tak to się łapie na całą metę jaka jest na te przeklęte boksy... Consumed by Fire - hmmm... w końcu coś co będzie odstrzeliwało te pierdolone typy siedzące w domu w deckach honorowych chociaż ra3 to trochę mało Guardian of Earth - a to daje nadzieje na powrót blitzo/swarma fenolskiego.... jeśli się zmieści... jakiś fan na tym złoże generalnie jestem zawiedziony... brak dobrego samuraja, wróżki dalej bez battle akcji i dalej w taliach na CoT trzeba będzie się sypać z ręki...