Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
jak ktos dawno temu zauawazyl (burak chyba) na ch...FFG... ci obnizanie forsa jak jest justly w srodowisku i ciezko sie z tym nie zgodzic. zeby jeszcze bylo cos, co w reakcji jak w battle maidenkach strzela albo mowi, ze nie performujesz, a tak to masz pewnosc, ze justly nie zobaczysz tylko z breederem.
Cytujjak ktos dawno temu zauawazyl (burak chyba) na ch...FFG... ci obnizanie forsa jak jest justly w srodowisku i ciezko sie z tym nie zgodzic. zeby jeszcze bylo cos, co w reakcji jak w battle maidenkach strzela albo mowi, ze nie performujesz, a tak to masz pewnosc, ze justly nie zobaczysz tylko z breederem.powiem tak bardzo się ta osoba myliła powtarzalne obniżanie f test niesamowicie skuteczne przy tej całej mecie na bow/kill/send homemoże kill i był by lepszy ale moim zdaniem to jest bardzo SILNE ileż to gier mi wygrało to że mogłem z domku o FV obniżyć fnie wiem w co wy gracie ale 90% deków justly nie wkłada bo albo za niski Fv w honorówkach bez sensu itp jedyny dek w którym czesto JEV to kensaie i ewentualnie jakieś deki na Followerach to by było na tyle pozatym JEV są tylko 3 a czasami bitwy wygrywa się o 1-2 oczka każda dodatkowa akcja powoduje przewagę