Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
nie wiem czy dobrze to rozumiem, ale w zasadzie to za 20 zl dostajesz dwa boostery z nowego dodatku plus 6 z jakiegos chujowego dodatku, dzieki ktorym mozesz zagrac drafta. 10 zl za booster to nie jest chyba kompletnie nieprzystepna cena, przynajmniej tak mi sie zdaje. jak sie myle to mozecie mnie poprawic.
Marek podał Ci podstawy marketingu, ktore powinny byc stosowane w kazdym sklepie;PJest wiele teorii marketingu, ktore sprowadzaja sie w skrocie do jednego zdania : "klient nasz pan".
wala mnie drafty, qwtedy pewnie bede w bb.pnp
umiesz liczyc, licz na siebie ziąąąpnp
1. drafty w l5r ssa2. ti wy (bard) sprzedajecie, a my (gracze) robimy wam łaske kupujac (tak mowia profesorowie na uczelni)3. jak jzu pwoiedzialem my robimy wam łaske. jakei macie podejscie- jor biznes. i sklep w krakowie (bardu) jest czescia wszytskich sklepów (bardu)pozdro i słabo kminiciemarek m.podam nazwisko jak bedzie trzeba dalej cos pisac
Cytat: ertaiOj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg dobrze że nie macie nagranego swojego sapania pod prysznicem
Oj bo wrzuce maly hipokryto rozmowy z gg
i jako ze nikt z bardu tu nie zaglada, to gdy bede w tymze zacnym miejscu na batorego powtorze im to cożem tu napisał, gdyz auto-ban bardu na ccg mnie dosc zadziwil.
Po raz pierwszy w życiu wszedłem na to forum, za pośrednictwem konta mojego kolegi z pracy - Rafała, co zresztą napisałem (przedstawiłem się).Pomimo 7 przykazań ukazujących się podczas rejestracji - mało tu zdrowych relacji między użytkownikami, co zaobserwowałem również w innych tematach.
lecz czemu najwięksi krzykacze tego topicu pojawiają się w na turniejach sporadycznie, a jeśli i to i tak się zawsze spóźnią...moja drobna rada - nie chcecie przyjść na drafta to nie przychodźcie i tyle - a nie srajcie żółcią we wszystko dookoła - w tym tempie i systematycznością będziecie skazani na wyjazdy do innych miast zawsze bo nikt z was nie robi nic by ktoś nowy chciał grać w krążki