Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
insight-3 zaniza focusa (o nizszy focus pokusic sie moze chyba tylko feniks)
Cytat: quas w 2011-06-07, 19:06insight-3 zaniza focusa (o nizszy focus pokusic sie moze chyba tylko feniks)Eeee?Pokaż mi duel deck albo jażeniówkę która ma tylko 4ki w decku...20-parę to top na ogół, reszta to własnie 3ki. Jakie zaniżanie?
Eeee?Pokaż mi duel deck albo jażeniówkę która ma tylko 4ki w decku...20-parę to top na ogół, reszta to własnie 3ki. Jakie zaniżanie?
Marek nie mial az tak duzo 4-ek a i tak dawal rade, low stance? Chyba zartujesz ta karta nic teraz nie robi, owszem trafisz na turnieju moze jeden deck co gra ten shit, ale normalnie 99,9% dobrych deckow tego nie gra, wiec weight the cost ftw. Low stance moze wszedlby do deckow gdyby byl minimalny handsize 70-80;).
Ambasadę i tak wyruchasz w openowym duelu (low stance nie potrzebny). W duelowych deckach trzymasz low stance, żeby móc cokolwiek zrobić jak ci wyskoczy w bitwie Ochiai/Tamago/Daigotsu, którzy na wszystkie twoje genialne duele ziewają i mówią strike ;
Doświadczenie mówi mi co innego (honorówki/dyshonory mają w decku takie śmieci, że wygrać duel to niemal cud i wydaje im się, że twierdza załatwia sprawę ). Ale to indywidualna kwestia, kto jak gra ten tak ma... czy jakoś tak.