Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
Quasu? jaka następna Akcja?z domku dragonowego to i tak nie ma znaczenie bo nawet jak skancelujesz to i tak możesz zagrać nastepnąa jak negujesz effekty to wszystkie efekty jak akcja sama z siebie daje add action
ta karta to żaden szał. Odesłanie postaci bez attachmentów w dobie crabowej twierdzy do scoutów, greatful reward, ashigaru recruits, vigiliant riders, itp, nie powala. Owszem jak się pojawią jakies kiho z piekła rodem to może dać rade (mowie o nowej nastepnej edycji). W porównaniu Entrenched Position, ta karta okazuje sie słabsza. Z tym Iron Will i negacją additionala, to ja nie wiem. Juz Scorpion na Ninjaaaach podobnie kombinował. I co? i nic? A Swift Counter attack z dopałką w openie dla postaci i followerów słaby? Jak posatc ma 4F a follower 3F lub dwóch za 1F z Ide Kin'a to dawało radę na Craba w trzeciej turze, i nie musiałes kisić battlemaidneki z riding in harmony. A reakcji dobrze robiacych juz jest dość.
Cytat: Ciut Rozwarty Lotos w 2011-08-03, 12:43ta karta to żaden szał. Odesłanie postaci bez attachmentów w dobie crabowej twierdzy do scoutów, greatful reward, ashigaru recruits, vigiliant riders, itp, nie powala. Owszem jak się pojawią jakies kiho z piekła rodem to może dać rade (mowie o nowej nastepnej edycji). W porównaniu Entrenched Position, ta karta okazuje sie słabsza. Z tym Iron Will i negacją additionala, to ja nie wiem. Juz Scorpion na Ninjaaaach podobnie kombinował. I co? i nic? A Swift Counter attack z dopałką w openie dla postaci i followerów słaby? Jak posatc ma 4F a follower 3F lub dwóch za 1F z Ide Kin'a to dawało radę na Craba w trzeciej turze, i nie musiałes kisić battlemaidneki z riding in harmony. A reakcji dobrze robiacych juz jest dość.Zawsze z uwaga czytam to co Ciut Rozwarty Lotos ma do powiedzenia.
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?