Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
to chyba Mantis sobie tylko na to pozwoli - drogo kosztuje zdyshonorowanie... coz, wypada poczekac i zobaczyc jakie beda inne dostepne opcje w EE - bo w tej chwili jest to dosyc drogie... chociaz nie powiem, nie ma zadnych restrykcji, wiec karta interesujaca
Cytat: Mlodywiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?Przeczytaj na spokojnie tekst karty.
wiem ze to offtop ale co to znaczy RTFC?
Cytat: Gurney w 2011-08-11, 12:27to chyba Mantis sobie tylko na to pozwoli - drogo kosztuje zdyshonorowanie... coz, wypada poczekac i zobaczyc jakie beda inne dostepne opcje w EE - bo w tej chwili jest to dosyc drogie... chociaz nie powiem, nie ma zadnych restrykcji, wiec karta interesujacato robi opcje-a czasami to czy postac jest honorowa czy tez nie to wybor pomiedzy "byc a nie byc". styknie. jak nie potrzeba to robisz 5 kasy-wystarcza na wiekszosc postaci.narazie z 6gc pokazanych holdingow jest: SH dziala po bow, +1sila prowincji, to i chyba jeszcze jeden. wszystkie robia 5 kasy.nie-lwy beda mialy calkiem ciekawy wybor
ninje będą miały używanie. tak wielki retainer nie zdoła umknąć. mam nadzieję, że będą inne sposoby na dishonorowanie.
i tak bedzie grali na małych holdingach żeby ich łatwo wyciągać wątpię ze będziecie grać na dużych holdingach
Cytat: Bayushi Shinzo w 2011-08-11, 13:37ninje będą miały używanie. tak wielki retainer nie zdoła umknąć. mam nadzieję, że będą inne sposoby na dishonorowanie.przy tak wielkich holdingach moze sie okazac ze przeciwnik nie bedzie mial wystarczajacej ilosci holdingow by mu cos podpalic.