Spaliliśmy knajpę, aby zbudować nową.
16. PX James Donnithorne-tait def. 5. LN Daniel Long11. LN Randy Slaven def. 15. MN Lee Steele---16. PX James Donnithorne-tait def. 11. LN Randy SlavenJames Donnithorne-tait wins for the Phoenix, and chooses Pool of True Divination.
fajnie sie zwyciestwa rozchodza w tym sezonie
6 courtierów i trzyma Cur'a, który w dodatku wymaga >= ph... Oni grają w inną grę.
trzyma tez retoryke i favors. z drugiej strony mozna sie przez dynastie dosyc szybko przekopywac alne to nadal 7kart fate pod 6 dynastimoze mnie ktos oswiecic dlaczego disgrace jest meta na shiro chugo? chyba ze to skrot myslowy i odnosi sie do postaci/fate scorpa ogolnie
Cytat: quas w 2012-03-05, 17:09trzyma tez retoryke i favors. z drugiej strony mozna sie przez dynastie dosyc szybko przekopywac alne to nadal 7kart fate pod 6 dynastimoze mnie ktos oswiecic dlaczego disgrace jest meta na shiro chugo? chyba ze to skrot myslowy i odnosi sie do postaci/fate scorpa ogolnieO tym już nie chciałem wspominać. Na co mu ta retoryka (i jeszcze podkreśla, że wyciągnie ją z juro...) skoro nie ma jej kto odpalać? I już spuszczam zasłonę milczenia na fakt, że do każdej z tych akcji trzeba courtiera kiwnąć.Ja nie wiem jak takie decki wygrywają... Cały turniej na farcie? Czy jak?
Oni grają w inną grę.
a to, że u nas zapewne by nie zadziałał
Cytuja to, że u nas zapewne by nie zadziałałOznacza dokładnie to, żeCytujOni grają w inną grę.A courtierów może i wystarczy sześciu o ile przyjmujemy Hamerykański model rozgrywki "Jak ktoś ma open akcjie w decku to gra paskudną europejską kontrolą" czy też inaczej o ile zakładamy, że postaci w domu są untargetable ^^